Sosiaalihuollon asiakastietojen kirjaaminen ja käsittely – mitä kirjaamisessa tulee huomioida

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Kesto
2 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosiaalihuollon asiakastietojen kirjaaminen ja käsittely – mitä kirjaamisessa tulee huomioida

Eduhouse Oy

Sosiaalihuollossa toimivilla on kirjaamisvelvoite asiakastyöstään.

Kirjaamisvelvoite alkaa, kun sosiaalihuollon viranomainen on saanut tiedon henkilön mahdollisesta sosiaalihuollon tarpeesta tai kun yksityinen palveluntuottaja alkaa toteuttaa sosiaalipalvelua tehdyn sopimuksen perusteella. Mitä laadukkaampaa kirjaaminen on, sitä hyödyllisempää se on, niin sosiaalihuollon asiakkaalle kuin sosiaalihuollon työntekijällekin.

Tässä koulutuksessa käydään läpi sosiaalihuollon kirjaamisen perusperiaatteita ja hyvän kirjaamisen tavoitetta sekä muun muassa kirjaamista sosiaali- ja terveydenhuollon rajapinnalla.

Koulutuksen sisältö

  • Kirjaamisen perusperiaatteet
  • Hyvän kirjaamisen vaatimukset
  • Kirjaaminen sosiaali- ja terveydenhuollon rajapinnalla
  • Asiakaslähtöinen kirjaaminen

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa osallistujan ymmärrystä sosiaalihuollon kirjaamisen periaatteista ja vaatimuksista. Koulutus tukee myös osallistujan osaamista kirjaamisessa sosiaali- ja terveydenhuollon rajapinnalla. 

Koulutuksessa otetaan huomioon 1.1.2024 voimaan tullut asiakastietolaki.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaalihuollon asiakastietojen kirjaaminen ja käsittely – mitä kirjaamisessa tulee huomioida, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille sosiaalihuollon toimijoille, jotka kirjaavat työssään asiakastietoja

Kouluttaja

Kouluttajana toimii OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, Maija Vailaranta Lawila Oy:stä. Maijalla on vuosien kokemus ja osaaminen hallintoprosesseista ja sosiaalihuollon lainsäädännöstä, kuten vanhus-, vammaispalvelu- ja lastensuojeluoikeudesta sekä palvelussuhdejuridiikasta. Lisäksi Maija on toiminut asianajotoimistossa hoitaen mm. perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja.

Kustannukset

160 € + alv 24 %

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaalihuollon asiakastietojen kirjaaminen ja käsittely – mitä kirjaamisessa tulee huomioida? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu