Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Business English

KieliEttan
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Business English

Business English / KieliEttan

Business English -kielikoulutus yrityksille

Business English on yrityksille suunnattu räätälöitävä englannin kielen koulutus. Kielikoulutus tuo rahanarvoisia hyötyjä yrityksellenne henkilöstön kasvavan osaamisen myötä. Kielitaitoinen henkilöstö kommunikoi sujuvammin vieraalla kielellä ja toimii näin ollen työelämän tilanteissa tehokkaammin ja tuloksellisemmin.

Business English -koulutuksen aiheisiin voidaan sisällyttää esimerkiksi sellaisia aiheita kuin kielioppi, sanonnat ja ilmaisut, kirjallinen viestintä (esim. raportit, sähköpostiviestit, tarjoukset), suullinen viestintä (esim. neuvottelutilanteet, puhelinkeskustelut, tapaamiset, esiintymiset). Koulutus huomioi tarpeen mukaan sekä kirjallisen että suullisen viestinnän.

Kielikoulutuksen sisältö ja aikataulu suunnitellaan tilaajan toiveiden sekä kielitaso- ja tarvekartoituksen perusteella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Business English, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Yritykset, yhdistykset ja muut organisaatiot, jotka etsivät englannin kielen koulutusta henkilöstölleen tai jäsenilleen.

Yritysten tai muiden organisaatioiden työntekijät tai henkilöstöryhmät, jotka etsivät työnsä tueksi työelämän englannin koulutusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Business English? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

KieliEttan

Kieliettan

Ab KieliEttan Oy on vuonna 2004 perustettu valmennusyritys, jonka asiakkaita ovat yritykset ja julkishallinto. KieliEttan on tunnettu joustavasta ja nopeasta palvelusta sekä loistavista työntekijöistään. Kieliettanilla on 80 kouluttajaa, joilla on laajasti kokemusta eri toimialoilta. Koulutuksia toteutetaan ympäri Suomea. Yritysmaailmassa on...


Lue lisää kouluttajasta KieliEttan ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

KieliEttan

Pohjoisranta 4 a 97
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.kieliettan.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Business English täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tuloksellista kielikoulutusta

KieliEttan tarjoaa tehokkaat kieli- ja kulttuurikoulutukset liike-elämän ja asiantuntijoiden tarpeisiin sekä lähi- että etäopetuksena. Pyydä tarjous!