Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Energy PM Professional® -valmennusohjelma energia-alan projektipäälliköille

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 6 arviointiin

Tomi Öster
(5)
Erittäin hyvä ja tehokas paketti projektin johtamisen osa-alueista. Hyvän rakenteen takia helppo sisäistää. Antaa hyvät valmiudet sertifikaattiin ja osaamisen syventämiseen.
Heikki Pesonen, Kemijoki Oy
(5)
Pienellä panostuksella pääsi nopeasti sisään projektipäälliköiden tärkeimpiin työkaluihin.
Jari Lahtinen, Turku Energia
(5)
Hyvä koulutus, jota voin suositella kaikille jotka osallistuvat projekteihin eri työtehtävissä!
Rami
(4)
Hyvä asiakokonaisuus. Asiaa on paljon, ehkä aavistuksen liikaa käytettävään aikaan suhteutettuna. Paljon mielenkiintoisia aiheita. Koulutuksessa olisi ollut hyvä aikatauluttaa päivän luennut vaikka fläpille. Välillä venyivät hieman pitkiksi ja ryhmästä saattoi aistia keskittymisen herpaantumista. Mikäli luentoaikataulut selvästi esillä, ihmiset ...
Näytä kokonaan
Mikko Reunanen, Caruna Oy
(4)
Koulutus oli omalta osalta kertaava, mutta myös uusia menetelmiä ja työkaluja tuli opittua. Koulutus oli mielestäni hyödyllinen ja tarpeellinen. Esitysmateriaalia oli melko paljon, ja materiaaleja hypittiin jonkin verran, josta tulee ainoa miinus. Itselle jäi mieleen hyvät oppimiskokemukset eli koulutus oli osallistumisen arvoinen.
Toni Blomqvist / Caruna Oy
(5)
Koulutus antoi hyvän myötätuulen projektimaailman käsitysten kirkastamiseksi ja siitä, että miten voin tehdä asioita paremmin ja kuinka kohtaan vastapelureita erin tyyppisissä tilanteissa. Case projektien käsittely koulutuksen aikana oli todella opettavaista:)
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.