Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Arvioinnit aiheesta Minitab - Edistykselliset tekniikat ja analyysit

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 6 arviointiin

JHy
(5)
Kimmo
(4)
Ehkä 1 päivä lisää kestoa olisi ok.
Antti
(4)
Kaikin puolin hyvä kurssi. Jarno jaksoi kuunnella kysymykset ja käytti aikaa koulutuksen ulkopuolellakin niiden selvittämiseen. Olen kiitollinen. Loistava paikka koulutuksille. Älkää tinkikö tasosta. Erityiskiitos Mirkalle kurssin ajankohdan sovittamisesta minun kalenterini mukaan. Hyvin myyty! :=0)
Jouko
(4)
Ensimmäisen päivän ensimmäinen osuus hieman liian pitkä ja teoriapainotteinen. Kaikkien muiden päivien osuudet näiltä osin onnistuneita. Jälkimmäisen kahden päivän jakson esimerkki- ja harjoitustehtävät olivat hyvin käytännönläheisiä.
Jorma
(4)
Käytännön järjestelyt olivat erinomaiset. Hyvä kurssi kaikin puolin. Sain paljon hyödyllistä tietoa. Suosittelen mielelläni tätä muillekin. Opetettavien asioiden määrä, laatu ja taso oli OK. Opetusmateriaali oli pääsääntöisesti hyvää, mutta paikoin viimeistely oli jäänyt suorittamatta (kirjoitusvirheitä, pieniä epätarkkuuksia yms.). Kokemattom...
Näytä kokonaan
Jarmo
(4)
QK-Karjalaisen koulutukset ovat aina olleet korkealaatuisia, pitäkää rima korkealla jatkossakin :) Odotin hieman syvällisempää aiheiden käsittelyä, mutta aika taisi asettaa rajoituksensa. Luotettavuuden analysointi alueesta riittäisi varmaan kerrottavaa useammallekin päivälle. Oli tästä kuitenkin se hyöty että nyt uskaltaa lähteä kokeilemaan ope...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.