Modernin Uusasiakashankinnan tehopäivä - Prospektoi, kontaktoi ja kohtaa asiakkaasi kuin todellinen myynnin ammattilainen!

School of Sales, paikassa Helsinki
Kesto
7,5 tuntia
Hinta
490 EUR + alv 24 % (yht. 607,60 EUR)
Seuraava toteutus
25 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
7,5 tuntia
Hinta
490 EUR + alv 24 % (yht. 607,60 EUR)
Seuraava toteutus
25 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Modernin Uusasiakashankinnan tehopäivä - Prospektoi, kontaktoi ja kohtaa asiakkaasi kuin todellinen myynnin ammattilainen!

School of Sales

Miten ja mistä löytää potentiaalisia asiakasehdokkaita tehokkaasti? Miten toisaalta lähestyä asiakkaita eri kanavien avulla tavalla, joka tuottaa tuloksia ilman päänsärkyä? Entä miten tavoitteellistaa tapaaminen ja läpiviedä kohtaaminen tehokkaasti?

Moni asia myynnissä on muuttunut, mutta kiistaton tosiasia on, että ilman aktiivista prospektointia ja kontaktointia pitkäkestoinen menestys myynnissä jää valtaosalta kokematta. Tämäkään ei valitettavasti vielä riitä, tarvitaan lisäksi taitoa läpiviedä kaupalliset kohtaamiset läpi tehokkaasti. Onneksi oikein tehdyillä toimenpiteillä ja tekniikoilla kenestä tahansa voi kuoriutua mestariluokan prospektoinnin ja kontaktoinnin talentti.

Tämä koulutus on siis pyhitetty puhtaasti prospektoinnille, kontaktoinnille ja kohtaamiselle, joilla varmistat vahvan myyntiputken.

Konkreettisen koulutuspäivän jälkeen käytössäsi ovat tuoreimmat ja tehokkaimmat keinot potentiaalisten asiakkaiden löytämiseen, lähestymiseen ja kohtaamiseen. Mukana tietysti myös oiva annos tekoälyn ja teknologian tuomia mahdollisuuksia myyntiprosessin alkupään vahvistamiseen. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Päivän agenda

 • Ideaalien asiakaspersoonien tunnistaminen ja luokittelu
 • Prospektoinnin pelikirja ja ajan allokointi kiireisen arjen keskeltä
 • Vastaanottajan mielenmaiseman ja ostopäätösprosessin ymmärtäminen
 • Kontaktointiprosessi – miten valmistautua, tavoitteellistaa ja johtaa kontaktointia?
 • Ensikontaktin ottaminen – Kylmistä kontakteista lämpimiksi kohtaamisiksi
 • Prospektointi ja kontaktointi sosiaalisessa mediassa (LinkedIn, X, Instagram)
 • Kvalifiointi ja kiinnostuksen herättäminen tulevaa kohtaamista kohtaan (Discovery)
 • Kaupallisen kohtaamisen tehokas läpivienti todennettujen myyntimallien avulla
 • Tehokkaita työkaluja, tekniikoita ja teknologioita parempaan prospektointiin
 • Asenteen merkitys myynnin haastavimmassa alalajissa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Modernin Uusasiakashankinnan tehopäivä - Prospektoi, kontaktoi ja kohtaa asiakkaasi kuin todellinen myynnin ammattilainen!, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

25 huhtikuuta, 2024

 • Lähiopetus
 • Helsinki

Aikataulu

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
9.00 Valmennus alkaa
10.30 Kahvitauko
10.45 Valmennus jatkuu
12.00 Lounas
13.00 Valmennus jatkuu
14.30 Kahvitauko
14.45 Valmennus jatkuu
16.00 Valmennus päättyy

Kouluttaja

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan yhtenä sosiaalisen myyntityön (Social Selling) pioneereista Suomessa ja hänellä on yli 13 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. Oman yrityksensä Social Company Oy:n  kautta hän on ollut valmentamassa tuhansia myyjiä ja asiantuntijoita sadoista eri yrityksistä. 

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling -vaikuttajan joukkoon, minkä lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin. Syksyllä 2020 Sanilta ilmestyi yhdessä Kert Kennerin kanssa kirjoitettu B2B-myyntiin liittyvä kirja #Myyntikirja, jonka tavoitteena on parantaa kotimaisten myyjien kyvykkyyttä modernissa myyntityössä. Hänet tunnetaan myös #Myyntipodi-podcastin toisena hostina.

Kustannukset

Suomen Ekonomien, Kaupan liiton ja MMA:n jäsenetuhinta 390 euroa + alv 24 %.

Hinta muille 490 euroa + alv 24 %.

Joka 4. osallistuja on maksuton.
Kysy myös muita ryhmä- ja pakettitarjouksia!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Modernin Uusasiakashankinnan tehopäivä - Prospektoi, kontaktoi ja kohtaa asiakkaasi kuin todellinen myynnin ammattilainen!? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
School of Sales
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

School of Sales – myynnin parhaat osaajat

Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto ovat perustaneet School of Sales -myyntikoulun, joka vastaa työmarkkinoiden korkean myyntiosaamisen tarpeeseen ketterästi ja kovalla kunnianhimolla. Myyntikoulu tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä jo työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville. Mitä saat: valmentajina kaikki parhaat myynnin osaajat...

Lue lisää kouluttajasta School of Sales ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu