🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Putoamissuojainten määräaikaistarkastajien peruskurssi, Ikaalinen

Työterveyslaitos, paikassa Ikaalinen
Kesto
2 päivää
Hinta
790 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
10 joulukuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Hinta
790 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
10 joulukuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 790 EUR + alv 24 % / osallistuja

Putoamissuojainten määräaikaistarkastajien peruskurssi, Ikaalinen

Turvallisuuden takaamiseksi työssä käytettävät putoamissuojaimet tulee tarkastaa kerran vuodessa. Määräaikaistarkastuksia saa tehdä vain valmistajan tai maahantuojan valtuuttama henkilö. Putoamissuojaimista työpaikalla vastaava: Kouluttaudu nyt putoamissuojainten määräaikaistarkastajaksi! Kurssin suorittaneille myönnetään valtuutuskortti, joka on voimassa 3 vuotta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö
  • Putoamissuojainten määräaikaistarkastamisen perusteet ja raportointi
  • Putoamissuojainten perusteet, vaatimukset, merkinnät ja käyttöohjeet
  • Valtuutuksen antavien yritysten putoamissuojainten määräaikaistarkastuksessa huomioitavat erityispiirteet
  • Korkealla työskentely ja putoamissuojaimia koskevat asetukset, päätökset ja ohjeet
  • Tarkastusharjoitus ja raportointi
  • Loppukoe
Työterveyslaitoksen järjestämä putoamissuojainten määräaikaistarkastajien koulutus toteutetaan yhdessä valtuutuksen antavien yritysten kanssa. Yritykset ovat putoamissuojainten valmistajia, maahantuojia ja jälleenmyyjiä:Certex Finland Oy, Eltel Networks Oy, Ensto Finland Oy, Ergorej Oy, Erlatek Oy, Etra Oy, Honeywell Safety Products, Isojoen Konehalli Oy, Kipinämies Oy, Oy Klippan Ab, Kärnä Oy, Multisafe Oy, Mäkelän Takomo Oy, Park Expert Finland Oy, Petzl Nordic AB, Piristeel Oy, Protecton Oy, Ruukki Construction Oy, Skydda Suomi Oy, Suomen 3M Oy, TOOLS Finland Oy, Turvata Oy, Vandernet Oy, VeliMark Oy, Vesivek Tuotteet Oy, WhiteBalance Oy, Würth Oy

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

10 joulukuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Ikaalinen
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työpaikoilla ja yrityksissä putoamissuojaimien käytöstä ja putoamissuojainten määräaikaistarkastuksista vastaaville. Koulutus siis soveltuu mm. esimiehille ja muulle työn johdolle, työsuojeluhenkilöstölle, suojainten käyttäjille ja asentajille (kuten putoamisvaarallisella alueella työskentelevät kattotyöntekijät, mastotyöntekijät, varastotyöntekijät, tuulivoimalan asennuksesta ja huollosta vastaavat, pelastustoimessa työskentelevät paloesimiehet ja palomiehet ja huollosta vastaavat henkilöt), suojainten suunnittelun, valmistuksen ja myynnin parissa työskenteleville sekä suojainten valinnasta, käytön opetuksesta ja määräaikaistarkastuksista vastaaville.

Koulutuspaikka

Ikaalinen Spa & Resort
Huvilatie 2
39500
Ikaalinen

Kustannukset

790,00 EUR + alv 24%
Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin, myöhemmin lähetettävän valtuutuskortin sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Putoamissuojainten määräaikaistarkastajien peruskurssi, Ikaalinen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu