🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Kortin päivitys, Syyskuu

Työterveyslaitos, Verkossa
Kesto
4 viikkoa
Hinta
350 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
2 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
4 viikkoa
Hinta
350 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
2 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 350 EUR + alv 24 % / osallistuja

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Kortin päivitys, Syyskuu

Onko TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -korttisi umpeutumassa? Pätevyys tulee päivittää viiden (5) vuoden välein. Tee se nyt suorittamalla Kortin päivitys -moduuli. Moduuli antaa sinulle ajankohtaista tietoa suojainlainsäädännöstä ja henkilönsuojaimia koskevien standardien muutoksista.

Koulutuksen sisältö

Kortin päivitys -moduuli koostuu oppimisaineistosta ja -tehtävistä sekä lopputentistä. Osallistujat suorittavat pätevyysalueen mukaiset erilliset suojainosuudet. Pääteemat ovat suojaintyypit, ajankohtaiset standardit, merkinnän ja käyttöohjeen sisältö, suojainten valinta ja käytön tehokkuus. Kortin päivitys –moduulin avulla opit: - Henkilönsuojainten perusteet ja suojainluokat - Henkilönsuojainasetus (EU) 2016/425 - Työsuojelulainsäädäntö - Työpaikan riskinarvio - Suojainkohtainen moduuli: Suojaintyypit, vaatimukset, merkinnät ja käyttöohjeet Saat koulutuksesta ajankohtaista tietoa suojainlainsäädännöstä ja henkilönsuojaimia koskievien standardien muutoksista. Päivitettäviä moduuleja ovat hengityksensuojaimet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, suojakäsineet, suojavaatteet, työ- ja turvajalkineet ja päänsuojaimet osallistujan pätevyyden mukaisesti. Verkkokoulutus edellyttää itsenäistä työskentelyä verkossa. Koulutuksen asiantuntija tuutori on tavoitettavissa koulutuksen aikana verkossa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

2 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutuksen aiemmin suorittaneet, TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -pätevyyden omaavat henkilöt, jotka haluavat päivittää korttinsa.

Kustannukset

350,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutus: Kortin päivitys, Syyskuu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu