Koulutus.fi:n uutiskirjeet

Haluatko saada tietoa koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistalle! Lähetämme uutiskirjeemme kuukausittain. Lisäksi saat kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti viestejä asiakkaidemme ajankohtaisista koulutuksista. Saadaksesi uutiskirjeen sähköpostiisi rekisteröi osoitteesi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan teemat, joista olet kiinnostunut.
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  » Kirjaudu sisään  


Joulukuun uutiskirjeVuosi vetelee jo viimeisiään, mutta nyt jos koska on hyvä suunnitella tulevaa. Uutiskirjeestä löydät vinkkejä markkinoinnin ja asiakaspalvelun parantamiseen, kielitaidon ja Adobe-taitojen kehittämiseen sekä kuulet, mikä kouluttaja sai parhaimmat arvosanat taloustutkimuksen Yrityskuvat 2011 -tutkimuksessa.

Lue, nauti ja suunnittele vuodelle 2012 loistavat lähtökohdat!Marraskuun uutiskirjeMarraskuun uutiskirje kokoaa tietoa tulevan kevään työelämän koulutustarjonnasta. Tarjolla on niin tarjouksia nopeimmille kuin uudistettuja tuotteitakin.

Uutiskirjeen avulla voit myös helposti löytää koulutukset omalta paikkakunnaltasi.Lokakuun uutiskirjeLokakuun uutiskirjeestä löydät vinkkejä myynnin johtamisen ja innovaatio-osaamisen kehittämiseen. Lisäksi kuulet HR-messujen hitistä.Syyskuun uutiskirjeSyyskuun uutiskirjeemme kautta pääset ilmoittautumaan Uudistu & Uudista -tapahtumaan sekä tutustumaan Koulutus.fi-tiimiimme.

Lisäksi kuulet tuoreimmat uutiset mm. CAD-koulutuksista, strategisesta laatujohtamisesta, esimiesvalmennuksista sekä ideapaketista, jolla luoda ideoita ja uutta virtaa yritykseesi.Elokuun uutiskirjeKesä 2011 alkaa kääntyä kohti syksyä. Syksy tuo mukanaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia, joihin voi parhaiten vastata valmistautumalla.

Ota uutiskirjeen vinkeistä vaari ja lisää ammattitaitoasi lisäkouluttautumalla.Kesakuun uutiskirjeKesä lähestyy, mutta uutiskirjeessä puhutaan tiukkaa asiaa. Tarjolla on niin perehdytysvalmennusta kuin koulutusta surutilanteiden huomioimiseen esimiestyössä.

Lisäksi löydät uutiskirjeestä Koulutus.fi:n tuoreimmat kuulumiset ja voit osallistua arvontaan.Toukokuun uutiskirjeToukokuun uutiskirje esittelee koulutuksia laatu- ja ympäristöjärjestelmä-, myynti ja PK-yrityksen johtamisaiheista. Uutiskirjeestä löydät tietoa myös Yhteys-konferenssista sekä Yritystä Stadiin! -tapahtumasta.

Tutustu tarjontaan ja inspiroidu!Huhtikuun uutiskirjeHuhtikuun uutiskirjeestä löydät vinkkejä kieli- ja ideointikursseista, saat ideoita turvallisuus- ja yritysstrategiakoulutuksiin ja löydät CAD-/CAM-kouluttajasi.

Uutiskirjeessä on myös tietoa tulevasta Yritystä Stadiin! -ilmaistapahtumasta sekä sihteeri- ja assistenttiverkoston uusimmat kuulumiset.Maaliskuun uutiskirje

Pitkän ja lumentäyteisen talven jälkeen kevät alkaa viimein tehdä tuloaan. Saatko sinäkin keväällä uutta energiaa? Miksi et käyttäisi energiaasi osaamisesi päivittämiseen!

Maaliskuun uutiskirjeestä löydät tietoa muutoksen teosta oli se sitten tiedoissa tai taidoissa.Helmikuun uutiskirje

Helmikuu selätetään mielenkiintoisilla koulutuksilla, kevätauringon pilkahtelulla ja tietysti Ystävänpäiväteemalla! tammikuu 2011 uutiskirje

Vuosi alkaa vauhdikkaasti kevään koulutuksia silmällä pitäen. Monipuolisten kurssien ohella, tutustu mm. kansainvälisiin sivustoihimme!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.