Koulutus.fi:n uutiskirjeet

Haluatko saada tietoa koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistalle! Lähetämme uutiskirjeemme kuukausittain. Lisäksi saat kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti viestejä asiakkaidemme ajankohtaisista koulutuksista. Saadaksesi uutiskirjeen sähköpostiisi rekisteröi osoitteesi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan teemat, joista olet kiinnostunut.
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  » Kirjaudu sisään  


VerovähennyshakuJoulukuun uutiskirjeestä löydät koulutusideat pukinkonttiin. 

Uutiskirjeestä löydät tietotekniikan, tapahtumien järjestämisen sekä yritystoiminnan tehostamisen koulutuksia. Vai kiinnostaisiko sinua syventää sairaanhoidon tai työturvallisuusasioiden osaamistasi?

Haluamme myös muistuttaa koulutusten verovähennyksen hakemisesta tämän vuoden osalta.Marraskuun uutiskirjeestä löydät piristystä pimeyteen.MBA

Uutiskirje sisältää kommunikaatiotaitoja vahvistavia koulutuksia niin suomeksi kuin englanniksikin. Lisäksi löydät viestintäkoulutuksia sekä vinkit Executive MBA-koulutuksen löytämiseksi.

Katso kirjeestä myös nyt haussa olevat ammattitutkintokoulutukset.Jussi KoivusaloLokakuun uutiskirjeestä saat koulutusvinkkejä syksyn sadepäiviin.

Syksyn tarjonnassa on mm. viestintä- ja kommunikaatiokoulutuksia, tietoliikennekoulutuksia sekä koulutuksia yrityksen kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Työelämän kehittäminen -haastattelusarjassamme tässä kuussa haastattelimme EMBA-ohjelman opinnoissaan loppusuoralla olevaa Jussi Koivusaloa.Karjaluoto HeikkiLähestyykö henkilöstö- tai asiakastapahtuma? Tarvitsetko apua sen järjestämisessä? Syksyn raikkaassa koulutustuulahduksessamme esitellään koulutuksia, jotka ovat juuri nyt pinnalla.

Työelämän kehittämisen haastattelusarjamme on saanut jatkoa Jyväksylän yliopiston markkinoinnin professori Heikki Karjaluodon haastatattelulla.

Lisäksi AEL:n toimitusjohtajan blogivierailu valottaa valtionahllinnon kaavailemaa rahoitusmuutosta, joka tiivistäisi ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen järjestäjäverkkoa.Elokuun 2014 uutiskirjeVaikka kesä on kauneimmillaan, on jo aika kääntää katseet syksyyn ja osaamisen kehittämiseen. Tässä uutiskirjeessä on tarjolla projektijohtamisen koulutuksia, asiantuntijamyyjän ja yrityksen kehittämisen valmennuksia sekä avoimen yliopiston koulutustarjonnasta.

Muistathan myös vuoden alusta voimaan astuneen koulutusten verovähennysoikeuden!

Lisäksi esittelyssä Koulutus.fi:n haastattelusarjan uusin tulokas: Ilkka Koppelomäki.Kesäkuun uutiskirjeNyt on hyvä aika miettiä tulevaa syksyä ja omia ja tiimin osaamistarpeita

Kesäkuun uutiskirjeestämme voit lukea esimiesvalmennuksista, käytännönläheisistä ja vuorovaikutteisista oppimismetodeista, turvakorteista ja ammattikuljettajan pätevyydestä. Lisäksi voit kehittää englannin kielen taitojasi etuhinnalla.

Sokerina pohjalla vinkkaamme kesään sopivista kursseista ja julkaisemme uusimman haastattelun Työelämän kehittämisen sarjassamme.Toukokuun uutiskirjeKevät alkaa pikku hiljaa muuttua kesäksi, mutta vielä on hyvää aikaa satsata omaan osaamisensa. Toukokuun uutiskirjeessä esittelemme mm. tilaajavastuulakiin, ihmisten kohtaamiseen, projektijohtamiseen ja esiintymiseen liittyviä koulutuksia. Lisäksi voit lukea uutiskirjeestä Laadun ammattitapahtumasta ja haastattelusarjastamme.

Tervetuloa mukaamme kehityksen matkalle!Kohti uutta kasvua ja kehitystä!Harju Tommi
Ota uusi askel henkilöstön osaamisen kehittämisessä sekä uuden ketterän ostotoiminnan ja hankinnan hallinnassa. Tai hae oppisopimustyyppiseen pelillistämiskoulutukseen, joka on osallistujalle maksutonta. Koulutus.fissä on alkanut uusi haastattelusarja, jossa eri alojen ammattilaiset antavat vinkkejä työelämään. Tutustu mielenkiintoisiin mielipiteisiin.

Voit seurata Koulutus.fi:tä myös sosiaalisen median kauttaValitse sinulle sopiva kanava ja saat ajankohtaistietoa silloin kun haluat.
Tutustu kurssiarvioihin!Nyt yrityksen talous-, toimintajärjestelmä- ja koulutusasiat kuntoon!
Taidatko sisäisen auditoinnin, miten toimit työnantajan koulutusvähennyksen kanssa, entä erotutko kilpailijoista? Syvennä taloushallinnon taitojasi. Löydä oma koulutustärppisi!

Kaipaatko käyttäjäkokemusta koulutusvalintasi tueksi? 
Tutustu arvioituihin kursseihin, niin saat päätöksesi tueksi ensikäden tietoa!Ota selvää:Opi hallitsemaan työelämän taidot ja tunteet Miksi kokeneetkin johtajat ja puhemiehet kompastelevat median edessä? Tai päivitä tietosi työajan ja palkkaustavan muutostilanteista. Kiinnostavatko tuloksekas ajanhallinta, paremmat palaverit tai haasteelliset neuvottelutilanteet? Vai pitäisikö sinun tietää, kuinka ennaltaehkäistä työpaikkahäirintää. Löydä oma koulutustärppisi!

PS. VASTAA Koulutus.fi:n käyttäjäkyselyyn ja VOITA itsellesi esiintymistaidon koulutus, arvo 580 €.Tammikuun 2014 uutiskirjeUusi vuosi ja uudet kujeet!

Tänä vuonna mahdollisuudet ovat tosiaan monia, koska vuodenvaihteessa astui voimaan uusi laki, joka oikeuttaa työnantajan saamaan verovähennyksen henkilöstönsä kouluttamisesta. Tätä kutsutaan kolmen päivän koulutusoikeudeksi.

Uutiskirjeestä saat vinkkejä, kuinka tätä oikeutta voit hyödyntää.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.