Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Koulutus.fi:n uutiskirjeet

Haluatko saada tietoa koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity sähköpostilistalle! Lähetämme uutiskirjeemme kuukausittain. Lisäksi saat kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti viestejä asiakkaidemme ajankohtaisista koulutuksista. Saadaksesi uutiskirjeen sähköpostiisi rekisteröi osoitteesi. Pääset tämän jälkeen valitsemaan teemat, joista olet kiinnostunut.
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  » Kirjaudu sisään  


Joulu tulla jolkottaa ja niin myös ensi vuosi! Vuoden 2020 koulutuksiin ilmoittaudutaan nyt. Aloita uusi vuosi tehokkaasti kouluttautumalla itse tai hankkimalla jatko- tai täydennyskoulutusta koko työporukalle.

Ilmoittaudu koulutuksiin »

Joulukuun uutiskirjePiristä loppuvuottasi tai hanki tehokas startti ensi vuoteen koulutuksella. Itsensä kehittäminen ei mene koskaan hukkaan! Tutustu alasi koulutustarjontaan ja ajankohtaisiin koulutuksiin.

Tutustu koulutuksiin »

Marraskuun 2019 uutiskirjeKouluttaudu, motivoidu ja menesty! Kun haluat tähdätä urallasi korkeammalle, ota kouluttautumisesta koppi. Kun sinulla on ajantasaiset taidot, saat todennäköisemmin otettua seuraavan askeleen urallasi.

Siirry lokakuun koulutusvalintoihin »

Lokakuu 2019Syksyllä moni päivittää osaamistaan kouluttautumalla. Syyskuun uutiskirjeestä löydät koulutuksia omaan tai tiimisi tarpeisiin. Oletko jo kuullut Pomodoro-tekniikasta? Kokeile menetelmää ja paranna ajankäyttöäsi!

Katso syyskuun koulutusvalinnat »

Syyskuu 2019Starttaa syksy uudistamalla osaamisesi! Listasimme ylös syksyn tulevia koulutuksia omaan, tiimisi ja työpaikkasi tarpeisiin. Tiedätkö, miten musiikin kuuntelu työajalla vaikuttaa työntekoon ja aivoihimme? Lue juttu elokuun uutiskirjeestä.

Siirry elokuun koulutusvalintoihin »

Elokuu 2019Kesälläkin voi opiskella! Uutiskirjeestämme löydät rennon kesäisiä vinkkejä itsensä kehittämiseen. Keräsimme yhteen myös kaikki kesällä järjestettävät kurssit ja koulutukset. Motivoidu ja inspiroidu lomalla, loista syksyllä työpaikalla!

Kesän kurssit ja vinkit »

Heinäkuu 2019Yksilöllisyys on valttia työelämässä. Miten juuri sinä erottuisit eduksesi? Kurkkaa kesäkuun koulutusvalinnat ja tähtää uudistumiseen. Kirjeessämme voit tehdä myös DiSC-analyysiin perustuvan persoonallisuustestin – miten tulosta voisi hyödyntää työelämässä?

Mikä väri kuvaa persoonallisuuttasi parhaiten? »

Kesäkuun 2019 uutiskirjeMenestyksen tekijöistä ja taitojen kehittämisestä voidaan ajatella eri tavoin. Ajattelutapamme voi toimia eduksemme tai meitä vastaan. Selvitä testimme avulla, onko ajattelutapasi menestyksesi tiellä!

Katso koulutusvalinnat ja tee testi »

Toukokuun 2019 uutiskirjeSitoutunut työryhmä on onnistuneen johtamisen edellytys. Menestyvä johtaja huolehtii tulosten lisäksi alaistensa motivaatiosta. Helpotimme esimiehen työtä listaamalla kahdeksan simppeliä vinkkiä, joiden avulla pääset nostamaantyöryhmäsi motivaation huippuunsa.

Klikkaa huhtikuun koulutusvalintoihin »

Huhtikuun 2019 uutiskirjeMaaliskuu 2019Oikeilla ja itsellesi sopivilla käytännöillä pidät etäpäivätkin tehokkaina ja saatat jopa saada enemmän aikaan kuin olisit konttorilla työskennellessäsi saanut! Miten se onnistuu? Lue juttumme maaliskuun uutiskirjeestä ja katsasta samalla tuoreimmat koulutuspoiminnat.

Katso koulutuspoiminnat »Helmikuun 2019 uutiskirjeVoisitko sinä viihtyä omalla työpaikallasi paremmin? Mitkä asiat sinua häiritsevät? Jos olet havainnut itsessäsi tai kollegassasi tyytymättömyyden merkkejä, kannattaa lukaistakirjoittamamme juttu työviihtyvyydestä ja sen parantamisesta.

Tutustu ajankohtaisiin koulutuksiin »Tammikuun 2019 uutiskirjeMatalakiitoa töissä? Jopa unelmatyö voi olla joskus tylsää ja harmaata. Tammikuun uutiskirjeestämme löydät kuusi vinkkiä inspiroitumiseen. Kirjeestä löydät myös tammikuun häikäisevät koulutusvalinnat, jotka inspiroivat takuulla!

Lue tammikuun koulutusvalinnat täältä »
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.