⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Näyttää 1-7 koulutusta 7 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-7 koulutusta 7 tuloksesta
 

Ammattitaitoaan ylläpitävillä Android-ohjelmoijille on aina kysyntää

Android on Googlen valmistama mobiililaitteiden käyttöjärjestelmä. Kehityksen mennessä eteenpäin nopeaa tahtia, on myös ammattilaisen hyvä päivittää säännöllisesti asiantuntijuuttaan. Tehokkaat Android-ohjelmoinnin kurssit ovat ohjelmoinnin parissa työskenteleville erinomainen tapa hankkia ko. alustan kattava perusosaaminen tai syventää jo olemassa olevaa sovelluskehitysosaamista. Android-kurssille osallistuminen voi usein edellyttää Java-ohjelmointiosaamista.  

Peruskurssilla tulee tutuksi Android-alusta ja sen työvälineet

Perustason Android-kurssilla osallistuja saa hyvän pohjan käyttöjärjestelmään kokonaisuutena, oppii hyödyntämään helpokäyttötoimintoja sekä perehtyy sovellusten kehittämiseen. 

Jatkokurssit syventävät Android-ohjelmointitaitoja tehokkaasti

Edistyneemmille tarkoitetuissa Android-ohjelmoinnin kursseilla syvennetään perustietoja ja opitaan alustan kehittyneemmät rajapinnat. Osallistuja pääsee kurssin aikana ja sen jälkeen soveltamaan monipuolisesti taitojaan puhelin- ja tablettilaitteiden sovelluskehityksessä. Kurssit on usein ensisijaisesti suunnattu ohjelmoijille ja sovelluskehittäjille.

Palaa sivun alkuun

Vertaile koulutuksia
Inspiraatioksi
Säästä IT-koulutuskuluissa – han...
Arrow ECS Education -koulutuskortti

Arrow ECS Education -koulutuskortti lisää joustavuutta organisaatiosi IT-ammattilaisten kouluttamiseen: kullekin henkilölle voidaan laatia yksilöllinen koulutussuunnitelma laajan kurssivalikoimamme ja -aikataulun pohjalta ja maksu voidaan hoitaa keskitetysti yrityskohtaisen koulutuskortin avulla. 

Lue lisää