Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Johdatus konttiteknologioihin ja DevSecOps-maailmaan

Yhteenveto
7 tuntia
595 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
595 EUR
11.6.2021

Verkossa
595 EUR
11.6.2021

Videoesittely

Johdatus konttiteknologioihin ja DevSecOps-maailmaan

Introduction to Containers and DevSecOps

Sovellukset ovat kovaa vauhtia siirtymässä kontteihin virtuaalikoneiden sijasta. Konttien käyttöasteen organisaatioissa on arvioitu kasvavan viisinkertaisesti vuoteen 2023 mennessä. Tämä asettaa uusia vaatimuksia organisaatioille ja organisaation tukemille IT-alustoille. Pilvinatiiveja sovelluksia pitää pystyä ajamaan sekä omassa konesalissa että pilvessä. Usein tulee vastaan termejä kuten Kontit,  DevOps, Kubernetes, Infrastructure as a Code, CI/CD jne. Tällä kurssilla käydään esimerkkien kautta läpi niin sanotut ”buzz wordit” tarkoittavat ja kerrotaan minkä takia kyseisiä ratkaisuja käytetään ja millaisia liiketoiminnan ongelmia niillä ratkaistaan.

595 € alv 0% / osallistuja

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille aihealueesta kiinnostuneille riippumatta roolista tai osaamistaustasta. Esim. tekniset henkilöt, myyntihenkilöt, projektipäälliköt, tietohallinto. Kurssilla käsitellään aihetta teknisellä tasolla, mutta ymmärrettävästi myös ei-teknisille henkilöille.

Kurssipaikka ja -ajankohdat

Voit osallistua koulutukseen joko koulutuskeskuksessamme Espoossa tai etänä.

Kurssin ohjelma

Koulutus koostuu seuraavista moduuleista:

Kurssin esittely

Konttien perusteet

• Mikä ihmeen kontti ja miksi

Konttien Orkesterointi

• Miksi tarvitaan orkesterointia ja millä se tehdään

Kontit ja verkot

• Minkälaisia vaatimuksia ja haasteita kontit tuovat verkkopuolelle.

Kontit ja tallennus

• Mitä tallennusratkaisuja konttien kanssa käytetään

Kontit ja tietoturva

• Tuottaako kontit uusia haasteita tietoturvan näkökulmasta
  • Valvontaratkaisut ja prosessit

DevOps

• Mitä on DevOps ja miten se jalkautetaan organisaatiohin
  • Työkalut: CI/CD, IaC
  • Miten DevOpsia mitataan?

DevSecOps

• Mitä on DevSecOps ja miten se jalkautetaan organisaatiohin
  • Riskien minmointi uudessa toimintaympäristössä

Arrow ECS Finland – tietotekniikan koulutukset

Arrow ECS – laadukasta IT-koulutusta ammattilaisille

Arrow ECS Finland toimii Suomessa mm. seuraavien teknologiavalmistajien virallisena koulutuskeskuksena:

• Citrix
  • EC-Council
  • IBM
  • VMware
  • Juniper
  • Microsft
  • F5
  • Check Point
  • Veeam
  • Trend Micro

Arrow ECS Finlandin kurssitarjonta koostuu heidän päämiestensä virallisista koulutuksista, jotka toteutaan heidän virallisilla koulutusmateriaaleillaan ja harjoituksillaan.

Arrow ECS tarjoaa IT-aiheisia peruskursseja, edistyneemmille ammattilaisille soveltuvia jatkokursseja sekä yrityskohtaisia ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Asiantuntevaa ja kansainvälistä IT-koulutusta kokemuksella

Kouluttajat ovat taustaltaan asiantuntijoita, joilla on vuosien käytännön kokemus päämiesten ratkaisuista. Näin he tuovat käytännönläheistä tietoa osaksi koulutusta ja tarjoavat osallistujille parhaita neuvoja ja vinkkejä sovellettuna suomalaisten organisaatioiden tarpeisiin.

Arrow ECS järjestää asiantuntijakoulutuksia 26 Euroopan maassa yli 1350 erikoistuneen kouluttajan voimin.

Useita eri tapoja kouluttautua

Kurssitarjonnasta löytyy laaja valikoima eri valmistajien avoimia kursseja, joille voi ilmoittautua aikataulun mukaisesti. Avoimille kursseille voi osallistua joko perinteisesti luokkahuoneessa tai etäopiskelijana omasta työpisteestä käsin. Etäopiskelussa eli Live OnLine -koulutuksissa (ILO, Virtual Training Room) joko kaikki osallistujat ovat mukana etäyhteydellä tai osa opiskelijoista osallistuu etänä.

Arrow ECS tarjoaa myös asiakaskohtaisia koulutuksia. Mikäli organisaatiossasi on useampi samasta aihealueesta kiinnostunut, pyydä tarjous asiakaskohtaisesta toteutuksesta.

Yhteydenottopyyntö

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit pyytää lisätietoa, ilmoittautua kurssille tai pyytää tarjousta koulutuksesta Arrow ECS Finlandilta.

Yhteystiedot : Arrow ECS Finland Oy

Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

edu.arrow.com

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.