Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Prosessien kehittäminen laadunhallinnan tukena

Arter Oy
Yhteenveto
Kesto: 1 tunti
Hinta: 0 EUR (arvonlisäverotonta)
Aloituspäivämäärä: 12.3.2019 09:00
   
Paikkakunta: Verkossa/etänä
Koulutustyyppi: Verkkokurssit
Kouluttaja: Arter Oy plus

Prosessien kehittäminen laadunhallinnan tukena

Prosessien kehittäminen laadunhallinnan tukena / Arter Oy

Prosessien kehittäminen laadunhallinnan tukena

Hyvät prosessit eivät tee voittajia, mutta voittajat luovat hyvät prosessit. Prosessien päälle on hyvä rakentaa, sillä ne eivät ole teflonia vaan niissä on paljon tartuntapintaa. Prosessia voidaan tarkastella työnkulkuna asiakkaalta asiakkaalle. Prosesseihin voidaan liittää tarvittavat dokumentit, vastuumäärittelyt ja mittarit sekä tarvittavat tiedot tukemaan toimintamallia. Lisäksi prosessit tarjoavat hyvän lähtökohdan arvioinnille, palautteille ja riskienhallinnalle. Kaikki tämä mahdollistaa tehokkaan oppimisen ja kehittymisen.

Prosessin ymmärtäminen on onnistuneen kehittämisen lähtökohta

Toiminnan kuvaaminen ei ole kuitenkaan itsetarkoitus vaan sen tulisi lähteä tarpeesta kehittää toimintaa, etsiä ratkaisuja olemassa oleviin ongelmiin tai tarpeesta ymmärtää uusia mahdollisuuksia. Ensin tulisi vastata kysymyksiin ”Mitä?” ja ”Miksi?” ja vasta tämän jälkeen ”Miten?”.

Prosessi on tekemistä – ei hallintoa. Kun kehitämme prosessia, edistämme toimintaa ja asiakkaan saamaa lisäarvoa. Prosesseja kuvataan, koska tekemistä halutaan ohjata. Prosessien ohjauksen kannalta niistä tarvitsee harvoin tehdä kovin yksityiskohtaisia. Toisaalta joudumme kehittämään alati muuttuvassa toimintaympäristössä, jossa ei ole mahdollista pysähtyä pitkiksi ajoiksi tutkimaan ja kuvaamaan toimintaa yksityiskohtaisesti. Organisaation lävistävät prosessit, prosessien rajapinnat ja kokonaisuuden ymmärtäminen nostavat tietoisuuteen parhaiten jotakin merkityksellistä uutta. Ammattitaito, tavoitteet ja kannusteet hoitavat loput, kun tiedämme, mitä meiltä odotetaan.

Miksi osallistua?

  • Voit kerrata prosessilähtöisen toimintatavan hyödyt laadunhallinnassa
  • Saat vinkkejä toiminnan kehittämiseen
  • Tutustut IMS-ohjelmiston toiminnallisuuksiin ja hyötyihin
  • Saat tukea toiminnan ja tulosten jatkuvaan parantamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Prosessien kehittäminen laadunhallinnan tukena, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat perusvalmiudet prosessityöhön, ovat kehittämässä tai tehostamassa prosesseja, sekä hakevat viimeisimpiä sisällöllisiä ja toiminnallisia vinkkejä.

Kouluttaja

Ossi Ritola, Toimitusjohtaja, Arter

Ossi Ritola on toinen Arterin perustajajäsenistä ja yrityksen toimitusjohtaja. Hän on ohjannut menestyksellisesti kymmenien yritysten laadunhallinta-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmien rakentamista ja jatkokehittämistä niin yksityisellä sektorilla kuin julkisella alalla. Hän on tehnyt laajoja yritysten ja prosessien arviointeja, taustaselvityksiä ja haastatteluja sekä priorisoinut niiden perustalta kehittämiskohteet. Ossi Ritolalla on laaja kokemus laatupäällikkönä, työpäällikkönä, projektipäällikkönä, Inspectan pääarvioijana sekä QF-kouluttajana.

Kustannukset

Webinaari on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Prosessien kehittäminen laadunhallinnan tukena? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Seuraa Arter Oy:ta Twitterissä


Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Prosessien kehittäminen laadunhallinnan tukena täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Onko toiminta työyhteisössäsi sujuvaa? Tarkastele sitä uusin silmin.

Lean Six Sigma Green Belt ja Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus haastavat sinut katsomaan organisaatiosi toimintaa uusin silmin ja kehittymään laadun ammatti-laiseksi.