Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Toimintajärjestelmän rakentaminen sosiaali- ja terveysalalla

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa
Koulutus

Toimintajärjestelmän rakentaminen sosiaali- ja terveysalalla

Organisaation toimintajärjestelmä koostuu erilaisesta dokumentaatiosta, kuten prosessikuvauksista ja ohjeista, sekä dokumentaation vaatimusten mukaisesta toiminnasta. Sosiaali- ja terveysalalla sen merkitys on suuri, sillä sähköisen alustan avulla voidaan kuvata ehkäisevät, korjaavat, hoitavat ja kuntouttavat palvelut, joiden tavoitteena on asiakkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen.

Toimintajärjestelmän rakentamisen haasteina kuitenkin koetaan usein ajankäytölliset haasteet, järjestelmän käyttöönotto henkilöstötasolla, sekä itsenäisen työn vaiheet. Tässä webinaarissa käymme läpi, miten toimintajärjestelmän rakentaminen sosiaali- ja terveysalalla onnistuuIMS-ohjelmistonavulla. Samalla hahmotatte vaatimuksia järjestelmän rakentamisessa onnistumiseen.

Lisäksi näet käytännössä, miten IMS-ohjelmisto tukee laadunhallintaa ja johtamista, sekä miten IMS:in toiminnallisuudet auttavat päivittäisessä laatutyössä.

Mikäli alareunan ilmoittautumislomake ei näy, kokeile toista selainta. Suosittelemme selaimeksi Google Chromea.

Miksi osallistua?

  • Hahmotat toimintajärjestelmän merkityksen sosiaali- ja terveysalan toimijoille
  • Saat vinkit toimintajärjestelmän rakentamiseen sosiaali- ja terveysalalla
  • Näet käytännössä miten IMS-ohjelmiston toiminnallisuudet toimivat apunasi laatutyössä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toimintajärjestelmän rakentaminen sosiaali- ja terveysalalla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa toimivan toiminta- ja laadunhallintajärjestelmän rakentaminen sosiaali- ja terveysalalla. 

Kouluttaja

Roope Sirviö on Arterin kokenein avainasiakaspäällikkö, jonka erityisosaaminen on toimintajärjestelmissä ja niiden rakentamisessa.  Roopelta saat vinkkejä systemaattisempaan johtamiseen ja parempaan laadunhallintaan.

Kustannukset

Webinaari on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimintajärjestelmän rakentaminen sosiaali- ja terveysalalla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Seuraa Arter Oy:ta Twitterissä


Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Toimintajärjestelmän rakentaminen sosiaali- ja terveysalalla täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: