Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Ava-akatemia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Etätoteutus
Verkossa
Tutkinto
Mies ja nainen juttelevat tietokoneiden äärellä.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Haluatko viedä myynti- ja markkinointiosaamisesi seuraavalle tasolle? Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto laajentaa taitojasi johtaa ja kehittää työpaikkasi myyntiä, markkinointia ja asiakaskokemusta. Tutkinto suoritetaan oppisopimuksella, joten se on sinulle maksuton.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto antaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä työpaikkasi toimintaa! Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle uusia työkaluja, joilla pystyt toteuttamaan suunnitelmallista markkinointiviestintää sekä myyntiä. Pääset arvioimaan ja hiomaan omaa toimintaasi sekä kehittämään työpaikkasi käytäntöjä.

Tutkinnon sisältö

Osaamisen hankkimisen polku on jokaiselle opiskelijalle henkilökohtainen. Siihen vaikuttaa opiskelijan aiempi osaaminen sekä valitut tutkinnon osat.

Tutkinnon koko laajuus on 180 osaamispistettä, joka koostuu seuraavista osista:

1. Pakollinen tutkinnon osa (60 osaamispistettä)

  • Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen

2. Valinnaiset osat (valitaan kaksi tutkinnon osaa, yhteensä 120 osaamispistettä)

  • Brändin kehittäminen (60 osp)
  • Digitaalisen myynnin kehittäminen (60 osp)
  • Asiakaskokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu (60 osp) (tämä on liiketoiminnan ammattitutkinnon tutkinnonosa)

Valinnaisten tutkinnonosien sijasta tutkintoon voidaan sisällyttää myös tutkinnon osa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon toiselta osaamisalalta tai jostakin toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Toteutus

Tutkinto suoritetaan oppisopimuskoulutuksena työn ohessa opiskelijalle henkilökohtaistetun osaamispolun mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa tutkinnon tarjoaman hyödyn maksimointia osallistujan omassa työssä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Oppisopimuksella tämä tutkinto sopii sinulle, jos työskentelet vähintään 25 tuntia viikossa. Oppisopimus on myös mahdollinen yrittäjille.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Kustannukset

Oppisopimuksena suoritettava tutkinto on osallistujalle maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ava-akatemia

Tervetuloa Ava-akatemiaan!

Ava-akatemia on rohkeasti tulevaisuuteen katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos. Ava-akatemia on suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla. Tule rakentamaan oma tiesi menestykseen! Erityisosaamista ovat räätälöidyt valmennukset ja ammatilliset tutkinnot. Ava-akatemiassa opiskelee eri alojen osaajia, joita yhdistää halu kehittää...


Lue lisää kouluttajasta Ava-akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ava-akatemia

Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
akatemia.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Päivitä kriisiviestintätaitosi!

ProCom tarjoaa korkeatasoista viestinnän alan koulutusta. Tutustu koulutuksiin! Syksyn uusi ajankohtainen koulutusohjelma syventyy kriisiviestintään.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot: