Liiketoiminnan ja myynnin johtaminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
12–18 kk
Hinta
1 160 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 160 EUR)
Seuraava toteutus
15 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
12–18 kk
Hinta
1 160 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 160 EUR)
Seuraava toteutus
15 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan ja myynnin johtaminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Oletko valmis viemään johtajuutesi, myyntitiimisi ja asiakkuutesi uudelle tasolle? Liiketoiminnan ja myynnin johtamiseen suunnatulla liiketoiminnan erikoisammattitutkinnolla kehität omaa osaamistasi sekä luotsaat tiimisi ja yrityksesi kohti tuloksellisempaa myyntiä ja tulosta. Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit liiketoiminnan vetäjänä, myynnin johtotehtävissä, myyntitiimin vetäjänä, vastaat merkittävästä määrästä asiakkuuksia tai toimit yrittäjänä omassa yrityksessä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

15 toukokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Opit tunnistamaan muutokset ja johtamaan niitä ja tunnistamaan kehitysmahdollisuudet myös digitaalisen myynnin johtamisessa. Saat työkaluja johtaa asiakkuuksia ja myyntiä yksilöinä ja joukkueena kohti tuloksekkaampaa tekemistä.

Koulutuksessa analysoit oman toimintaympäristösi liiketoiminnan haasteita ja etsit niihin ratkaisuja, jotka tehostavat toimintoja ja parantavat kannattavuutta. Opit hyödyntämään talouden tunnuslukuja ja mittareita, ja luomaan toimintamalleja, joilla organisaatiosi pystyy uudistumaan ja menestymään kilpailussa paremmin. Tunnistat myyntitiimisi vahvuudet sekä osaamisen kehittämistarpeet. Oman osaamisesi kehittyessä opit johtamaan tiimiäsi ja asiakkuuksia omalla esimerkilläsi – kannustaen ja motivoiden.

Laadit oman yrityksesi tai tulosyksikkösi myyntisuunnitelman, jonka mukaan johdat myynnin toteutumista omassa organisaatiossasi. Saat näin koulutuksen hyödyt koko organisaatiosi käyttöön jo koulutuksen aikana. Tutkinnon valinnaisilla osilla varmistat, että pääset myös kehittämään yksilöllisiä tarpeitasi myyntitiimin johtajana.

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa (0–450 €). Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ja myynnin johtaminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu