Päivitä myyntikoneistosi digiaikaan - modernin myynnin keskeisimmät myyntimallit

School of Sales, Verkossa
Kesto
0,5 päivää
Kesto
0,5 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Päivitä myyntikoneistosi digiaikaan - modernin myynnin keskeisimmät myyntimallit

School of Sales

Pandemia pakotti jokaisen myyntiorganisaation ottamaan sosiaalisen ja digitaalisen myynnin osaksi myynnin työkalupakkiaan, mutta samalla tutkimukset ovat osoittaneet, että nimenomaan sosiaalisen myynnin taidoissa riittää vielä omaksumista. Esimerkiksi myynnin kehitysyhtiö Mercuri Internationalin tuoreen "The Future of Sales 2022" tutkimuksen mukaan suurin osaamisvaje organisaatioissa juuri nyt on nimenomaan sosiaalisessa myynnissä.

Monissa organisaatioissa on kyllä kyvykkäitä yksilöitä sekä kasvavissa määrin kokeiluja ja koulutuksia sosiaalisen myynnin saralla, mutta myynnin arkeen integroituvat toimintasuunnitelmat loistavat toistaiseksi vielä poissaolollaan. Tarvitaan siis vahvempaa panostusta nimenomaan sosiaalisen ja digitaalisen myynnin johtamiseen ja toimintamalleihin.

Tässä virtuaalivalmennuksessa käydään konkreettisesti läpi yli kymmenen vuoden käytännön kokemuksen siivittämänä erilaisia onnistumistekijöitä miten luoda rakenteet ja toimintamallit organisaation sosiaaliseen ja digitaaliseen myyntiin.

Virtuaalivalmennuksen agenda: 

  • Sosiaalisen ja digitaalisen myynnin valmennusohjelmien tyypillisimmät sudenkuopat
  • Myynnin erilaiset tavoitteet ja toimivimmat työkalut digiajan myyntiin
  • Näyttökerroista ja somepostauksista seteleiksi?
  • Miten mitata menestystä sosiaalisessa ja digitaalisessa myynnissä?
  • Digiajan myynnin pelikirja - Miten johtaa myyntiä ja myyjiä - etäaikakaudella?
  • Digiajan suosituimmat myyntimallit avattuina (Inbound, Account Based & Social Selling)
  • Erilaisten myyjien osaamistasojen ja omaksumiskykyjen huomiointi uuden ajan myynnissä
  • Riittävät raamit ja rakenteet, joilla rakentaa seurattava ja mitattava malli sosiaaliseen ja digitaaliseen myyntityöhön

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Päivitä myyntikoneistosi digiaikaan - modernin myynnin keskeisimmät myyntimallit, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kysy myös yrityskohtaista toteutusta!

Aikataulu

8.45 Virittäytyminen ja virtuaaliset aamukahvit yhdessä Zoomissa
9.00 Valmennus alkaa
10.30 Kahvitauko
10.45 Valmennus jatkuu
12.00 Valmennus loppuu

Kouluttaja

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan yhtenä sosiaalisen myyntityön (Social Selling) pioneereista Suomessa ja hänellä on yli 13 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. Oman yrityksensä Social Company Oy:n  kautta hän on ollut valmentamassa tuhansia myyjiä ja asiantuntijoita sadoista eri yrityksistä. 

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling -vaikuttajan joukkoon, minkä lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin. Syksyllä 2020 Sanilta ilmestyi yhdessä Kert Kennerin kanssa kirjoitettu B2B-myyntiin liittyvä kirja #Myyntikirja, jonka tavoitteena on parantaa kotimaisten myyjien kyvykkyyttä modernissa myyntityössä. Hänet tunnetaan myös #Myyntipodi-podcastin toisena hostina.

Kustannukset

Suomen Ekonomien, Kaupan liiton ja MMA:n jäsenetuhinta 249 euroa + alv 24 %.
Hinta muille 299 euroa + alv 24 %.

Joka 4. osallistuja on maksuton.
Kysy myös muita ryhmä- ja pakettitarjouksia!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Päivitä myyntikoneistosi digiaikaan - modernin myynnin keskeisimmät myyntimallit? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
School of Sales
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

School of Sales – myynnin parhaat osaajat

Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto ovat perustaneet School of Sales -myyntikoulun, joka vastaa työmarkkinoiden korkean myyntiosaamisen tarpeeseen ketterästi ja kovalla kunnianhimolla. Myyntikoulu tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä jo työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville. Mitä saat: valmentajina kaikki parhaat myynnin osaajat...

Lue lisää kouluttajasta School of Sales ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu