🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Social selling myyjälle

School of Sales, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
3 tuntia
Kesto
3 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Social selling myyjälle

School of Sales

Myynnissä toimivat ammattilaiset ovat varmasti kuulleet termistä social selling, mutta kuinka moni on aidosti päässyt pöhinästä pintaa syvemmälle ja saanut teemasta omaan myyntiarkeen jotain konkreettista? Toimiiko LinkedIn aidosti täydellä teholla prospektoinnissa ja kontaktoinnissa, entä miten saada aidosti seteleitä somesta vain näyttökertojen sijasta?

Tässä koulutuspäivässä keskitytään täysipainoisesti sosiaaliseen myyntiin (Social Selling) nimenomaan myyjien ja myynnin näkökulmasta. Mikäli haluat saada sosiaalisen myynnin kerralla haltuun myynnin näkökulmasta, tämä koulutus soveltuu sinulle, olitpa myyjä, myyntiä tekevä asiantuntija tai organisaation myynnin kehittäjä.

Kouluttajana toimii Suomen johtava social selling -valmentaja Sani Leino, joka on auttanut tuhansia myyjiä ympäri maailman saamaan täydet tehot irti sosiaalisesta mediasta myynnin välineenä. Sani on itse hyödyntänyt sosiaalista mediaa myynnin välineenä erilaisissa myyntirooleissa jo vuodesta 2009.

Lämpimästi tervetuloa mukaan innostumaan ja onnistumaan!

Agenda

  • Miksi social sellingiä hyödyntävät myyjät pärjäävät kollegoitaan paremmin?
  • Mihin myynnin teorioihin sosiaalinen myynti perustuu?
  • Sosiaalisen myynnin viisi tärkeintä elementtiä - näin saat kaikki tehot irti teemasta
  • Myyjän ammattimainen LinkedIn profiili - miten varmistat, että oma digitaalinen ensivaikutelmasi on uskottava ja herätät luottamusta asiakaskandidaateissa
  • Sosiaalinen kuuntelu - miten LinkedIn toimii propektointikoneena tai tiedonkeruun kanavana?
  • Monikanavainen kontaktointi - miten otat somekanavat osaksi myyntimiksiä kontaktoinnissa puhelimen ja sähköpostin rinnalle
  • Relevantin ammattiverkoston rakentaminen ja verkostoituminen verkossa
  • Sisältöjen hyödyntäminen oman asiantuntijabrändin esilletuonnissa
  • Sosiaalisen myynnin integrointi myyntiprosessiin ja oman myyntityön arkeen
  • 60 minuutin viikkotason rutiini sosiaaliseen myyntiin

Saat valmennuksesta myös tallenteen ja koulutusmateriaalit käyttöösi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Social selling myyjälle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Mikäli haluat saada sosiaalisen myynnin kerralla haltuun myynnin näkökulmasta, tämä koulutus soveltuu sinulle, olitpa myyjä, myyntiä tekevä asiantuntija tai organisaation myynnin kehittäjä.

Aikataulu

8.45 Virittäytyminen ja virtuaaliset aamukahvit yhdessä Zoomissa
9.00 Valmennus alkaa
10.30 Kahvitauko
10.45 Valmennus jatkuu
12.00 Valmennus loppuu

Kouluttaja

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan yhtenä sosiaalisen myyntityön (Social Selling) pioneereista Suomessa ja hänellä on yli 13 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. Oman yrityksensä Social Company Oy:n kautta hän on ollut valmentamassa tuhansia myyjiä ja asiantuntijoita sadoista eri yrityksistä.

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling -vaikuttajan joukkoon, minkä lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin. Syksyllä 2020 Sanilta ilmestyi yhdessä Kert Kennerin kanssa kirjoitettu B2B-myyntiin liittyvä kirja #Myyntikirja, jonka tavoitteena on parantaa kotimaisten myyjien kyvykkyyttä modernissa myyntityössä. Hänet tunnetaan myös #Myyntipodi-podcastin toisena hostina.

Kustannukset

Suomen Ekonomien, Kaupan liiton ja MMA:n jäsenetuhinta 249 euroa + alv 24 %.

Hinta muille 299 euroa + alv 24 %.

Joka 4. osallistuja on maksuton.
Kysy myös muita ryhmä- ja pakettitarjouksia

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Social selling myyjälle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
School of Sales
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

School of Sales – myynnin parhaat osaajat

Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto ovat perustaneet School of Sales -myyntikoulun, joka vastaa työmarkkinoiden korkean myyntiosaamisen tarpeeseen ketterästi ja kovalla kunnianhimolla. Myyntikoulu tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä jo työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville. Mitä saat: valmentajina kaikki parhaat myynnin osaajat...

Lue lisää kouluttajasta School of Sales ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu