Mika D. Rubanovitsch

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Mika D. Rubanovitsch

Mika D. Rubanovitsch

Ostovallankumous ja myyntikapina muuttavat myynnin – oletko valmis?

Suomen johtava myyntivalmentaja, sparraaja, maan menestynein myyntikirjailija, Johtajatiimin omistaja KTM Mika D. Rubanovitsch, tuttavallisemmin Ruba, on toiminut urallaan lukuisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä ja konsultoinut suomalaisia yrityksiä myynnin tehostamisessa. Ruba kerää kiitosta innostavana ja asiansa osaavana kouluttajana ja konsulttina, joka tarjoaa asiakkailleen korkean profiilin esimies- ja myyntitaitovalmennuksia, konsultointia sekä vaikuttajamyyntiä, joissa yli 20 vuoden tuoma kokemus, prosessiosaaminen ja todennettu vaikuttavuus korostuvat. Ruba pystyy esiintymään selkeästi suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Hän valmistui kauppatieteiden maisteriksi Svenska Handelshögskolanista ennätysajassa 21-vuotiaana. Ennen ryhtymistään yrittäjäksi vuonna 2001 Ruba ehti toimia muun muassa online hotellivarausjärjestelmätoimittaja Hotelzon International Oy:n toimitusjohtajana, internetkauppa LetsBuyIt.com -yhtiön Euroopan kategoriajohtajana sekä myynti- ja kehitystehtävissä Tamrockilla, Luhdalla ja Tiedolla. Hän on työnsä puolesta asunut Chicagossa, Lyonissa, Tukholmassa ja Pariisissa.

Johtajatiimi on Ruban johdolla valmentanut menestyksekkäästi kymmeniä tuhansia myyjiä ja myynnin esimiehiä sekä konsultoinut yrityksiä myynnin tehostamisessa. Ruba on kirjoittanut 11 menestyskirjaa, joita on maailmalla eKirjoineen jo yli 60 000 kappaletta. Ruba harrastaa aktiivisesti liikuntaa ja juoksemista ja on alittanut maratonilla maagisen 3 tunnin ajan. Hän on kirjoittanut aiheesta kirjan //Bisnesatleetti//.

Ruban interaktiivisissa koulutuksissa osallistujat oivaltavat miten myynnin johto ja myyjä tekee tulosta yhä kovenevassa B2B- ja B2C-ympäristössä. Vuorovaikutteinen valmennustapa takaa sen, ettei yksikään mieltä askarruttava asia jää käsittelemättä. Ruba saa kiitosta intohimoisesta ja selkeästä tavasta esiintyä erilaisissa valmennus- ja puhetilaisuuksissa sekä paikan päällä että virtuaalisesti. Ruba on aktiivinen vaikuttajamyyjä, keskustelija ja keskustelun herättäjä eri kanavissa ja luo myös uusia megatrendejä, kuten Pelastetaan Stocka -ilmiö ja Suomi myy! -seminaari sekä Ostovallankumous, Myyntikapina, Myyntikanava ja Myyntipeli. Hänen tavoitteena on myynnin arvostuksen nostaminen Suomessa.

Ruban luentoaiheita ovat esimerkiksi:

- Ostovallankumous muuttaa myynnin digiaikakaudella

- Digitalisaatio ja sosiaalinen myynti muuttavat ostamisen logiikkaa

- Miten moderni myyntiorganisaatio vastaa asiakkaan muuttuneeseen ostokäyttäytymiseen?

- Mitä on moderni myynnin johtaminen 2020-luvulla?

- Etämyynnin valmennus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mika D. Rubanovitsch, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu