WEBINAARI (maksuton): Näin saavutat myyntitavoitteesi 2023!

School of Sales, Verkossa
Kesto
1,5 tuntia
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1,5 tuntia
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

WEBINAARI (maksuton): Näin saavutat myyntitavoitteesi 2023!

School of Sales

Myyntivuoden 2022 surulliset tapahtumat ja synkät tulevaisuudennäkymät ovat pistäneet monen myyjän ja myyntiorganisaation mielen matalaksi ja monen tekemisestä on tullut tuskastelua. Totuus kuitenkin on, että asiakkaat tarvitsevat edelleen ratkaisuja ongelmiinsa ja ovat valmiita kuuntelemaan näkemyksiä ja tekemään hankintoja, jotka hyödyttävät heitä heidän arjessaan.

Miten siis varmistaa kaupallinen keskittyminen oikeanlaisiin asioihin ja asiakkaisiin ilman, että myyntiarki tuntuu takkuisalta? Toisaalta miten varmistaa, että myyjä kuitenkin käsittelee omat mahdolliset mielenmöröt ja huolet, eikä vain hakkaa päätään seinään tuoreiden tavoitteiden edessä?

Tässä vuoden ensimmäisessä motivaatiovoittoisessa webinaarissa modernin myynnin valmentaja Sani Leino sukeltaa myyjän mentaalipuolen sisälle, jotta jokaisella myyjällä ja myyntiä tekevällä talentilla olisi paremmat edellytykset aloittaa myyntivuosi kirkkaalla mielellä ja rautaisella rutiinilla. 

Sani Leino tunnetaan kotimaan kokeneimpana sosiaalisen myynnin valmentajana ja digitaalisen myyntityön pioneerina, mutta tässä webinaarissa keskitytään tuoreiden taitojen sijasta myynnin muuttumattomiin menestystekijöihin, joiden tunnistaminen erottaa huippumyyjät keskivertokauppureista.

Agenda:

 • Kaamosmielialasta voittavaan vuoteen

  • Sana murheellisten myyntilaulujen maasta

 • Kiireestä ja kohinasta kohti kaupallista keskittymistä

  • Miten keskittyä asioihin, jotka aidosti tekevät tulokset?

 • Myyntitulokset mahdollistuvat tylsissä ja toistuvissa hetkissä

  • Tehokkaan ja toistettavan myyntirutiinin rakentaminen vuodelle 2023

 • Myyntitulokset valmistellaan myyjän mielessä

 • Mikä erottaa menestyvän myyjän mentaalipuolen murehtijoista?

  • Parempi perehtyminen > Lisää asiakasymmärrystä  > Paremmat näkemykset > Lisää myyntiä

 • Miten varmistamme, että toimimme kaupallisina konsultteina keskeyttävien kaupparatsujen sijasta?

HUOM. Voit ladata tallenteen School of Salesin nettisivulta Lue lisää -painikkeen kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta WEBINAARI (maksuton): Näin saavutat myyntitavoitteesi 2023!, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

8.45 Virittäytyminen ja virtuaaliset aamukahvit yhdessä Zoomissa
9.00 Webinaari alkaa
10.30 Webinaari loppuu

Koulutuspaikka

Verkossa

Kouluttaja

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan yhtenä sosiaalisen myyntityön (Social Selling) pioneereista Suomessa ja hänellä on yli 13 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. Oman yrityksensä Social Company Oy:n kautta hän on ollut valmentamassa tuhansia myyjiä ja asiantuntijoita sadoista eri yrityksistä.

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling -vaikuttajan joukkoon, minkä lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin. Syksyllä 2020 Sanilta ilmestyi yhdessä Kert Kennerin kanssa kirjoitettu B2B-myyntiin liittyvä kirja #Myyntikirja, jonka tavoitteena on parantaa kotimaisten myyjien kyvykkyyttä modernissa myyntityössä. Hänet tunnetaan myös #Myyntipodi-podcastin toisena hostina.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta WEBINAARI (maksuton): Näin saavutat myyntitavoitteesi 2023!? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
School of Sales
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

School of Sales – myynnin parhaat osaajat

Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto ovat perustaneet School of Sales -myyntikoulun, joka vastaa työmarkkinoiden korkean myyntiosaamisen tarpeeseen ketterästi ja kovalla kunnianhimolla. Myyntikoulu tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä jo työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville. Mitä saat: valmentajina kaikki parhaat myynnin osaajat...

Lue lisää kouluttajasta School of Sales ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu