Kert Kenner

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kert Kenner

Kert Kenner

Kert Kenner on yksi Suomen vaikuttavimmista modernin myynnin toimintatapojen kehittäjistä ja valmentajista. Kert on toiminut yli 20 vuotta myyntivalmentajana ja hänellä on kokemusta yli 1000 yrityksen modernin myynnin kehittämisestä ja valmentamisesta. Kert on menestysteoksen //#MYYNTIKIRJA – Menesty uuden ajan B2B -myynnissä// – kirjan kirjoittaja ja Suomen kuunnelluimpien myyntiin liittyvien podcastien joukkoon kuuluvan //#MYYNTIPODI//:n vetäjä. Kert on valittu myös Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten MMA:n viralliseksi myynnin lähettilääksi. Kert toimii perustamansa valmennusyrityksen Kenner Company Oy:n toimitusjohtajana ja valmentajana.

**Elämme valtaistuneiden ja valistuneiden asiakkaiden aikakautta!**

Nykypäivänä myynnissä ei enää pärjää vanhoilla poppakonsteilla. Määrään perustuva, häiritsevä myyntityyli pahimmassa tapauksessa vaan karkottaa asiakkaat. Nykypäivänä asiakas arvostaa myyjältä aitoa läsnäoloa, oikeaa tapaa kuunnella, huippuosaamista sekä juuri asiakkaan ongelmaan aitoa paneutumista ja siihen ratkaisun löytämistä. Samalla myynnistä on tullut monikanavaista. Erilaiset tutkimukset osoittavat (Gartner, Google), että B2B ostaja tekee entistä itsenäisemmin ja pidemmälle ostopäätöksensä verkossa. Tämä ei poista myyjien tarpeellisuutta, mutta muuttaa myyjien roolia. Nykypäivän modernit myyjät ovat tietotyöläisiä ja asiantuntijoita, jotka paneutuvat asiakkaan ongelmaan ja tarpeeseen sekä myyvät asiakkaalle aidosti arvoa tuotetuputuksen sijaan. Asiakkaiden ostokäyttäytymisen muutos on tehnyt myös sen, ettei markkinointia ja teknologioita voi ulkoistaa modernissa myynnissä. Ne ovat erittäin vahva osa arvoketjua tulosten aikaansaamiseksi. Modernissa myynnissä parhaimmillaan markkinointi, uusasiakashankinta, asiakaskokemus ja asiakkuuksien johtaminen kulkevat vahvasti käsi kädessä tukien asiakkaan ostopolkua ja aidon kumppanuuden rakentumista.

Kert on tunnettu värikkäistä, energisoivista ja positiivista fiilistä tuovista puheenvuoroista. Puheenvuoroissa Kert ei liitele pelkästään ylätasolla vaan tuo aina myös malleja ja konsepteja oman yrityksen modernin myynnin kehittämiseksi konkreettisesti arjessa.

**Esityksissään Kert vastaa mm. kysymyksiin:**

- Mikä on ero menneen ajan ja modernin myynnin välillä?

- Mitä tutkimusten valossa 2020-luvun asiakkaat arvostavat myynnissä ja myyjissä?

- Miten rakentaa voittava myyntiprosessi ja -pelikirja?

- Miten siirtyä tuotetuputuksesta aidosti arvon myyntiin?

- Miten markkinoinnin ja myynnin yhteispeliä voisi tiivistää?

- Miten asiakassuhteita voi syventää aidon kumppanuuden aikaansaamiseksi?

- Miten erilaisia teknologioita voidaan hyödyntää myyntiprosessin tehostamisessa?

- Miten modernia myyntiä pitää johtaa?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kert Kenner, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu