Sani Leino

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sani Leino

Sani Leino

Social Selling, Digitaalisuus & Asiakaskokemus

Sani Leino sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntikoulutuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Hän on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija.

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon maailmassa, jonka lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin.

Sanilla on yli 10 vuoden kokemus tuloksellisesta ja palkitusta myyntityöstä B2B ja B2C myynnin parissa erityisesti ICT-, Telecom- ja Retail -puolilla. Viimeisten kymmenen vuoden aikana Sani on työskennellyt mm. Toyotalla, Gigantissa, DNA:lla ja myyntiyhtiö Rainmakerilla erilaisissa myynnin tehtävissä. Tällä hetkellä Sani työskentelee teknologiahtiö ThingLInkin Europan myyntijohtajana, vastaten yritysmyynnin lisäksi kansainvälisen partneriohjelman kehityksestä ja jälleenmyyntiverkoston rakentamisesta.

Startup-piireissä Sani tunnetaan erityisesti Entrepreneurship Society (ES) -toiminnan yhtenä pioneereistä Suomessa. Sani on ollut toteuttamassa ja luomassa Suomeen vahvaa Startup ja opiskelijayrittäjyyskulttuuria vuodesta 2007. Sani on palkittu Inno Drive - Innovaatiopalkinnolla opiskelijayrittäjyystoiminnasta erityisesti perustamiensa Yrittäjyystiistai, Metropolialueen Yrittäjyysakatemia (HMEA) ja Laurea Entrepreneurship Society (LaureES) instituutioiden ansiosta.

Puheenvuoroissaan Sani tunnetaan vahvoista vuorovaikutustaidoistaan ja viihdyttävistä ja visuaalisista presentaatioistaan. Suosituimmat aihealueet josta Sani puhuu ja kouluttaa liittyvät myyntiin, asiakaskokemukseen, digitalisaatioon, sosiaalisten ympäristöjen hyödyntämiseen myyntityössä (Social Selling) ja yrittäjyyteen tai yrittäjämäiseen työskentelyyn.

Esityksissään Sani vastaa mm. kysymyksiin; Miten myyntimies pärjää muuttuneessa ja digitalisoituneessa maailmassa? Millaista on moderni ja menestyksekäs myyntityö? Miten moderni asiantuntija hyödyntää sosiaalisia kanavia tehokkaana myynnin kanavana? Tarvitaanko myyjiä tulevaisuudessa? Miksi klousaaminen kannattaa lopettaa? Tulisiko myyntiprosessi heittää roskakoriin? Miten luoda organisaatiosta tehokas myyntiorganisaatio?

Jos haluat puhujan joka on päivittäin kiinni myynnin arjen haasteissa ja puhuu asioista suoraan, viihdyttävästi ja ilman sokerikuorrutusta, Sani on varma valinta onnistuneeseen tapahtumaan tuomaan lavalle positiivista energiaa.

Sani Leino on yksi **Viiden tähden asiakaskokemus** -kirjan kirjoittajista, joka ilmestyi 2017.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sani Leino, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu