Kosmetologi | Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Careeria, paikassa Porvoo
Seuraava toteutus
15 tammikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Seuraava toteutus
15 tammikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kosmetologi | Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon suorittaneena kosmetologina osaat tehdä erilaisia hoitoja, palvella asiakkaita sekä myydä tuotteita ja palveluja. Asiakaspalvelutaitojen lisäksi hyvä tuotetuntemus sekä työ- ja asiakasturvallisuudesta huolehtiminen ovat osaamisesi ydintä.

Kosmetologina sinulla on ammattitaitoa tehdä asiakkaille kasvo-, jalka- ja käsihoitoja sekä opastaa asiakkaita ihon itsehoidossa ja tuotteiden käytössä.

Kosmetologien työympäristöinä ovat kauneushoitolat, kylpylät, hotellit, laivat ja tavaratalojen kosmetiikkaosastot, joissa toimit joko yrittäjänä tai työntekijänä. Kosmetologit voivat työskennellä myös myynti-, maahantuonti- ja koulutustehtävissä.

Kenelle?

Kauneudenhoitoalan koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihon hoitamisesta, erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta sekä monipuolisesta kauneudenhoidosta. Kosmetologina työskennelet vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, sillä ammatissa keskeistä on asiakaspalvelu. Työssä korostuvat käden taidot sekä yrittäjämäinen toiminta.

Kosmetologin työssä vaaditaan normaalia peruskuntoa. Erilaisten kosmetiikkatuotteiden käyttö voi kuivattaa käsien ihoa tai altistaa ihoa allergioille.

Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1, joka mahdollistaa riittävän kielitaidon asiakaspalvelutilanteissa.

Käytännön toteutus

Opiskelu kauneudenhoitoalalla on pääasiassa käytännönläheistä lähiopetusta, hoitojen tekemistä koulun asiakaspalvelussa ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista alan yrityksissä. Opintoihin kuuluu myös kirjallisia tehtäviä, itsenäistä opiskelua sekä verkko-opetusta. Jokaisen opiskelijan opintopolku suunnitellaan yksilöllisesti. 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kosmetologi | Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

15 tammikuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Porvoo
  • suomi

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kosmetologi | Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu