Talotekniikan ammattitutkinto, oppisopimuskoulutus | Kylmäasentaja

Careeria, paikassa Vantaa
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talotekniikan ammattitutkinto, oppisopimuskoulutus | Kylmäasentaja

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Kylmäala tarjoaa haasteita  ja mahdollisuuksia!

Kylmätekniikkaa on kaikkialla; mm. suurkeittiöissä, sairaaloissa, elintarvikemyymälöissä, teollisuuden prosesseissa, elintarviketeollisuudessa, urheilupaikoissa, kiinteistöjen ilmastoinnin jäähdytyksessä, testilaboratorioissa, ATK-konesaleissa ja kylmäkuljetuksissa. Eri kylmätekniikan osa-alueilla työ on kuitenkin hyvin erilaista. Joku huoltaa suurkeittiöiden pienkylmälaitteita ja toinen asentaa elintarviketehtaan ammoniakkikylmäjärjestelmää suurista teräsputkista.

Suorittamalla talotekniikan ammattitutkinnon kylmäasentaja osoittaa olevansa kylmäasennuksen ja -huollon kokenut ammattilainen. Hakijalla tulee ennen koulutukseen tuloa olla takataskussaan kylmäalan perustiedot ja -taidot sekä alan työkokemusta.

Kenelle?

Talotekniikan ammattitutkinnon oppisopimuskoulutus on tarkoitettu työkseen yli 3 kiloa kylmäainetta sisältäviä kylmälaitteita asentaville ja huoltaville henkilöille. Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa. Koulutukseen osallistuvalta edellytetään työpaikkaa, jonne voidaan tehdä oppisopimus. Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta.

Käytännön toteutus

Koulutukseen kuuluu käytännönläheistä lähiopetusta enintään 37 päivää 2–5 päivän jaksoissa henkilökohtaistamisen mukaan 8–24 kuukauden aikana.

Lisäksi neljä opintokokonaisuutta on mahdollista tehdä joustavasti verkossa.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan ammattitutkinto, oppisopimuskoulutus | Kylmäasentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan ammattitutkinto, oppisopimuskoulutus | Kylmäasentaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu