Talotekniikan perustutkinto, oppisopimuskoulutus | Kylmäasentaja, oppisopimuskoulutus

Careeria, paikassa Vantaa
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talotekniikan perustutkinto, oppisopimuskoulutus | Kylmäasentaja, oppisopimuskoulutus

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Kylmäasentajan työ tarjoaa haasteita ja mahdollisuuksia!

Kylmäasentajan koulutuksen jälkeen hallitset kylmäalan perustyöt. Teet kylmäjärjestelmien määräaikaishuoltoja, vikojen korjausta ja kylmäasennuksia itsenäisesti tai osana työryhmää. Käytät ammattitaidolla alan työkaluja ja oikeita työmenetelmiä, sekä valitset käytettävät materiaalit kohteen mukaan.

Kylmälaiteasentajan työssä sinulta vaaditaan tarkkuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Kohtaat työssäsi ihmisiä ja teet yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa. Kylmäalan koulutus ja alalla työskentely takaavat sinulle hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen.

Koulutuksessa opiskelet sellaisia tutkinnon osia, joita tarvitset työssäsi. Koulutuksen suoritettuasi voit hakea tarvittavat kylmäaineluvat Tukesista, kuten asentajapätevyyden yli 3 kg kylmälaitteisiin.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu kylmäasentajan työtä tekevälle. Ei haittaa, vaikka olisit uusi tekijä kylmäalalla. Työnkuvasi voi olla kylmä- ja sähköteknisesti suppea tai sinulla on hieman työkokemusta yli 3 kg kylmäasennus- ja huoltotöistä. Osallistuaksesi koulutukseen sinulta edellytetään kylmäalan työpaikkaa, jonne voidaan tehdä oppisopimus.

Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B2.

Käytännön toteutus

Kylmäalalla käytännönläheistä lähiopetusta on enintään 37 päivää 2–5 päivän jaksoissa henkilökohtaistamisen mukaan, 8–24 kuukauden aikana.

Lisäksi sinun on mahdollista suorittaa neljä opintokokonaisuutta verkossa. Jos suoritat yhteisiä tutkinnon osia (YTO), voit opiskella ne kokonaan verkko-oppimisympäristössä.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan perustutkinto, oppisopimuskoulutus | Kylmäasentaja, oppisopimuskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan perustutkinto, oppisopimuskoulutus | Kylmäasentaja, oppisopimuskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu