🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

Corellia Helsinki Oy, Useita paikkakuntia
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

Tällä kurssilla käydään läpi Microsoftin pilvipalvelun peruskäsitteitä, kuten Azure-konesalien sijainti ja maantieteellinen rakenne, perusarkkitehtuuri ja peruspalvelut. Lisäksi perehdytään Azuresta saataviin yleisimpiin palveluihin, palveluiden hallintaan ja tietoturvaan, sekä tärkeimpiin Azure-ympäristön käsitteisiin, kuten Azure-tilauksiin, kustannusten hallintaan ja tukimahdollisuuksiin.

Kurssi antaa hyvät perustiedot Azure-pilvipalvelustajavalmentaasertifiointitestiä“AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals” varten.

Kurssin sisältö

Module 1: Cloud concepts

In this module, you’ll take an entry level end-to-end look at Azure and its capabilities, which will provide you with a solid foundation for completing the available modules for Azure Fundamentals.

  • Cloud computing
  • Cloud benefits
  • Cloud service types

Module 2: Azure Architecture and Services

In this module, you learn about core Azure services like Azure database, Azure compute, Azure storage, and Azure Networking.

  • Core Azure architectural components
  • Azure compute and networking services
  • Azure storage services
  • Azure identity, access, and security

Module 3: Core Solutions

In this module, you’ll learn about AI machine learning, Azure DevOps, monitoring fundamentals, management fundamentals, serverless computing fundamentals. and IoT fundamentals.

  • Cost management in Azure
  • Features and tools in Azure for governance and compliance
  • Feature and tools for managing and deploying Azure resources
  • Monitoring tools in Azure
  • Choose the best Azure serverless technology for your business scenario
  • Choose the best Azure IoT service for your application

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Henkilöille, jotka haluavat perusymmärryksen Microsoftin Azure-pilvipalvelusta ja valmiudet sertifiointitestiin “AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals”. 

Ei esitietovaatimuksia.

Kouluttaja

Kim Pihlström, Microsoft Certified Trainer

Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365. Asiantuntijana Kimiä kiinnostaa erityisen paljon toimivan arkkitehtuurin suunnitteleminen sekä ratkaisujen toteuttaminen joka palvelee asiakkaan kaikki tarpeet.

Jussi Roine, Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Aiemmin mm. Microsoftilla ja Sulavalla työskennelleellä, Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista.

Arto Roth, Microsoft Certified Trainer, Microsoft Azure Administrator Associate, Microsoft Azure Architect Expert ja Microsoft Azure Security Engineer

Arto on ollut ICT-asiantuntijana kolmella eri vuosikymmenellä hyvinkin erilaisissa rooleissa, niistä viimeiset kymmenen vuotta kouluttavana konsulttina ja arkkitehtina Microsoftin pilvi– sekä hybridiratkaisujen parissa. Arton käyntikortissa tittelinä on ‘Pilvipyöveli’.

Antti Roine, Partner, DI, Microsoft Certified Trainer

Antti on toiminut kouluttajana sekä asiantuntijana Microsoft-teknologioiden parissa 20 vuotta ja seuraa aktiivisesti Microsoftin pilvituotteiden kehitystä. Antti on aikaisemmin työskennellyt asiantuntija mm. Sulavalla ja Soveltolla. Antti on vuonna 2010 suorittanut Lappeenrannan Teknillisessä yliopistossa tietotekniikan diplomi-insinöörin tutkinnon ja diplomityön aiheena oli Microsoftin SharePointin ja Project Serverin sopivuus tuotekehitystyöhön.

Kustannukset

Hinta: 690 € + alv 24 %

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Corellia Helsinki Oy
Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen sekä Microsoft-teknologioiden koulutukset samasta osoitteesta

Corellia on julkaisu-, viestintä-, ja markkinointityötä tekevien sekä ICT-asiantuntijoiden ja raportoinnin ammattilaisten koulutus-, konsultointi- ja avunantokumppani. Corellia on Microsoftin ja Adoben tuotteiden sekä teknologioiden koulutuskumppani kaiken kokoisille yrityksille. Lisäksi Corellia auttaa asiakkaita WordPressin, web-suunnittelun ja tekniikoiden, videon ja animaation, digimarkkinoinnin...

Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu