Azure AI Fundamentals

Elisa Santa Monica, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Kesto
1 päivä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Azure AI Fundamentals

Kurssilla tutustutaan tekoälyn käyttökohteisiin havainnollistavien esimerkkien kautta. Lisäksi tutustutaan tapoihin, joilla erilaisia tekoälytyökaluja voidaan valjastaa hyötykäyttöön ja miten niiden ominaisuudet on mahdollista yhdistää organisaation Azureen.

Microsoft Certified: Azure AI Fundamentals -sertifiointi on erinomainen valinta, jos haluat:

  • Osoittaa, että omaat tarvittavat tekoälytaidot paremman maailman rakentamiseen. Azure AI Fundamentals -sertifioinnin suorittaminen voi tarjota sinulle perustan, jonka avulla voit rakentaa uraasi ja osoittaa osaamisesi yleisistä tekoäly- ja koneoppimisrasituksista sekä saada lisää tietoa siitä, missä asioissa Azure-palvelut voivat auttaa.
  • Vahvistaa perustietosi koneoppimisen ja tekoälykonseptien osalta sekä niihin liittyvistä Azure-palveluista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Azure AI Fundamentals, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

On suositeltavaa, että koulutukseen osallistuvilla on jonkin verran yleistä ohjelmointitietoa tai -kokemusta, mutta se ei ole vaatimuksena.

Koulutuspaikka

Elisa Santa Monica

Kutomotie 16 C

00380 Helsinki

Kouluttaja

Mika Vilpo

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Azure AI Fundamentals? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Elisa Santa Monica
Kutomotie 16 C
00380 Helsinki

Elisa Santa Monica – Innovatiivinen ICT-osaamisen kehittäjä

Elisa Santa Monican koulutukset tarjoavat korkeatasoista opetusta yrityksesi ICT-asiantuntijoille. Valikoimastamme löytyy koulutuksia teknisistä perusteista syventäviin kursseihin ja sertifiointeihin asti. Koulutusten aihepiireinä ovat tietoverkot, tietoturva ja pilvipalvelut. Järjestämme koulutuksista kaikille avoimia sekä asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä toteutuksia. Koulutuksiin voi osallistua etänä tai...

Lue lisää kouluttajasta Elisa Santa Monica ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu