Pilvipalvelukoulutukset

Nämä taidot vievät pilviin ja yli

Haluatko kehittää sovelluksia ja palveluita pilveen? Tarvitsetko lisää osaamista jostakin pilvipalvelusta? Keräsimme yhteen kursseja ja koulutuksia aihealueelta. Kouluttautumalla varmistat, että sinulla on oikeat taidot hyppysissäsi!
Näyttää 1-20 koulutusta 74 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 74 tuloksesta

Usein kysytyt kysymykset

  • Pilvipalvelulla viitataan kokonaisuuteen, jossa organisaation sovellukset sijaitsevat fyysisten palvelujen sijaan skaalautuvalla pilvipalvelimella.

  • Pilvipalvelut voidaan jakaa kolmeen pääluokkaan: SaaS (Software-as-a-Service), PaaS (Platform-as-a-Service) ja IaaS (Infrastructure-as-a-Service).

  • Pilvipalvelujen toiminta perustuu hajautettuihin tietokonejärjestelmiin ja verkkoinfrastruktuuriin. Tiedostot eivät siis ole omalla tietokoneella tai yrityksen omalla palvelimella, vaan pilvipalvelun tarjoavan yrityksen palvelimella.

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä
Inspiraatioksi
Case IFOLOR – Oppia palomuureista
Asiakasreferenssi: Elisa Santa Monica

Ifolor on hankkinut palomuurinsa Fortinetilta, joka on Elisa Santa Monican kumppani. Koulutuksen niiden käyttöön Ifolor päättikin varata ESM:lta.

Lue lisää
Case STEK – Kyberturvallisuuden ...
Asiakasreferenssi: Elisa Santa Monica

Lue, miten ammattikorkeakoulussa opiskeleville tekniikan opiskelijoille tuotetaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa kyberturvallisuuden peruskurssi, jota oppilaitosten opettajat valmennetaan vetämään.

Lue lisää
Säästä IT-koulutuskuluissa – han...
Arrow ECS Education -koulutuskortti

Arrow ECS Education -koulutuskortti lisää joustavuutta organisaatiosi IT-ammattilaisten kouluttamiseen: kullekin henkilölle voidaan laatia yksilöllinen koulutussuunnitelma laajan kurssivalikoimamme ja -aikataulun pohjalta ja maksu voidaan hoitaa keskitetysti yrityskohtaisen koulutuskortin avulla. 

Lue lisää