Arvioinnit aiheesta Eduhouse Oy

Keskiarvo: 4

Osallistuja
Erittäin hyvä kurssi, paljon uusia sekä pieniä että isoja juttuja tuli vastaan ja koulutus vastasi odotuksia. Kouluttaja erittäin fiksu kaveri, selkeä ohjeistus ja näytti osaavan kyllä hommansa erittäin hyvin.
Osallistuja
Kattava, hyvä ja selkeä koulutus kokonaisuudessaan.
Osallistuja
Hyvä ja ytimekäs kouluttaja, jaksoi hyvin seurata mukana!!
Osallistuja
Selkeää ja rauhallista opetusta. Esimerkit hyviä ja maanläheisiä.
Osallistuja
Oskarilla oli mukava tatsi asiaan.
Osallistuja
Selkeä ulosanti, looginen eteneminen.
Osallistuja
Hyvä, tietoiskumainen kurssi, josta sain joitakin hyödyllisiä vinkkejä ja inspiraation kokeilla uusia toimintoja.
Osallistuja
Hyvä, näitä tietoisku-tyyppisiä ja -kestoisia lisää, kiitos!
Osallistuja
Kouluttaja oli mahtava, mutta aika liian lyhyt asialle.
Osallistuja
Oli hyvin selkeästi kerrottu, joten oli helppo pysyä mukana opetuksessa. Oli myös yleisesti mielenkiintoista asiaa, opin tästä ehdottomasti jotain uutta.
Osallistuja
Toteutus oli hyvä, mutta olen pettynyt videon mahdollisuuksiin. Ei varmaan tule käyttöön. Valokuvien muokkausta tulen todennäköisesti käyttämään.
Osallistuja
Hyvä koulutus. Ehkä olisi voinut toistaa tai liikuttaa hiirtä hitaammin, että olisi kunnolla ehtinyt havaitsemaan, mitä millionkin klikkailtiin. Löytyi ne kuitenkin hakemalla, mutta hiukan siinä keskittyminen kärsii.
Osallistuja
Hienon rauhallisesti käytiin läpi asioita, jotta ehti kirjoittaa itselle muistiinpanoja. Lisäksi näytettyjen asioiden kertaus oli oikein hyvä asia. Kurssi tuli kivasti tarpeeseen, sillä työtehtäväni muuttuvat ja saatan jopa tarvita kuvien käsittelyä jatkossa. Ja onhan näistä eri Windowsin sovelluksista hyvä tietää ihan muutenkin.
Oikein hyvä kurssi
Osallistuja
Asiaa tuli paljon ja intensiivisesti. Asia osui kyllä itselle nappiin ja oli lähes kaikki asiat sellaisia, joita tarvitsen työssäni. Eikä sekään haittaa, vaikka jotkut asiat olisivat toistoa ja kertausta. Mukavaa, että pysyttiin aiheessa. Sai esittää kysymyksiä ja toiveet mahdollisesta lisäsisällöstä huomioitiin 100% päivän aikana. Loistavaa. Ta...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Kiitos hyvästä tehokurssista! Huhhuh, tässäpä riittää sulattelemista :) Voi kun saisi tuon kaiken Esa Riutan IT-tietotaidon siirrettyä oman pään sisään niin työnteko olisi huomattavasti helpompaa. Etenemistahti oli melkoisen nopea eli kerrattavaa jäi vielä jonkin verran, mutta tästä on hyvä jatkaa. Kiitos!
Osallistuja
Asiantunteva koulutus. Tahti melko nopea muistiinpanojen tekemiseen. VArsinkin kun en ole Zoomia aiemmin käyttänyt.
Osallistuja
Asiat mentiin todella nopeasti, en pysynyt mukana koko aikaa, kun oltiin jo seuraavassa. Olisi ollut aikaa kokeilla muulloinkin kuin tauoilla.
Osallistuja
Koulutus eteni selkeästi. Ei turhia kalvoja vaan kaikki näytettiin käytännössä. Oikein mukavasti esitetty.
Osallistuja
Koulutus oli hyvä ja asiantunteva, mutta tahti oli hieman nopea. Tehtäväharjoittelu oli hyvä lisä ja sitä kaipaisin lisää! :)
Osallistuja
Kouluttajan persoonallinen tapa aivan mahtava, itse aihekin saa potkua! Hieno tauotustapa harjoitteille. Sisältö avaa sen, että pohtii vaan mahdollisuuksien laajuutta ( joita tosin en itse taida tarvitakaan) excelin parissa.
Osallistuja
Selkeää opetusta ja sain monipuolisesti vinkkejä excelin käyttöön, vaikka melko tuttu ohjelma olikin jo etukäteen.
Osallistuja
Kouluttaja on loistava, kuuntelee opiskelijoita ja vastaa asiantuntevasti ja selkeästi kysymyksiin. Myös kysymyskynnys on matala. Loistava tyyppi myös ja esiintymistapa on rento ja miellyttävä!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.