Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Arvioinnit aiheesta InDesign CC – perusteet

Keskiarvo: 3,9

Perustuu 90 arviointiin

Osallistuja
Kompakti selkeä paketti, rakenne suunniteltu hyvin. Opettajan selkeästä artikuloivasta opetustyylistä plussaa.
Osallistuja
minulla ei ollut mahdollisuutta käyttää erillistä näyttöä, vaan seurasin opetusta kannettavan ruudulta. ajoittain ruudun koon takia oli vaikea saada selvää, mitä opetuksessa tapahtui. Tämä liittyi lähinnä pienikokoisuus valikkoikkunoihin missä tekstistä ei saanut selvää, ellei kouluttaja zoomannut kyseiseen ikkunaan. kuuluvuus oli hyvä ja pääosi...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Kurssi vastasi hyvin odotuksia ja sain apua töissä esiin tulleisiin ongelmiin. Ohjelma toimi hyvin (tauot tulivat oikeisiin paikkoihin ja asioissa edettiin sopivaa tahtia). Lisäksi ohjaaja oli hyvin asiantunteva ja jaksoi vastata kaikkiin kysymyksiin.
Osallistuja
Tällaisella ryhmällä (yksin) etänä järjestetty kurssi oli todella hyvä!
Osallistuja
Erinomainen kouluttaja, vastasi hyvin kysymyksiin, oli selkeä, rento, mukava ja asiantunteva. Uskon että sisältökin vastasi hyvin asioita mitä tulen tarvitsemaan. Annettua pdf materiaalia en vielä ole käynyt läpi, jolloin minulla ei siitä ole näkkemystä
Osallistuja
Ihan mukava kurssi. Palautti asioita mieleen ja uusiakin tuli opittua.
Osallistuja
Oli antoisat kaksi päivää Pian seurassa. Paljon sain hyödyllistä oppia tulevaan.
Osallistuja
Juuri sitä, mitä luvattiin, perusteita. Kertaamista ja itsetekemistä mukana, meni oppi paremmin perille.
Osallistuja
Oikein hyvä perus kurssi asiantuntevan opettajan johdolla
Osallistuja
Asiaa oli paljon. Olisi voinut jakaa vaikka kolmeksi päiväksi. Hyvät järjestelyt kaiken kaikkiaan.
Osallistuja
Olin tyytyväinen kurssiin, opin perusteet kattavasti ja nyt kynnys on madaltunut käyttää InDesignia.
Osallistuja
Kouluttaja oli hyvin ammattitaitoinen ja otti huomioon koulutettavien osaamisen tason. Kurssi oli hyödyllinen ja antoi hyvän startin InDesignin käyttöön.
Osallistuja
Hyvin toteutettu kurssi, etäopetuksesta huolimatta. Käytiin perusteellisesti alkeita läpi ja yllättävän paljon hyödyllisiä asioita mahdutettiin kahteen pävään. Opettaja varmisti ettei kukaan pudonnut kärryiltä ja jos putosi niin autettiin samaan kohtaan kuin muut.
Osallistuja
Oli hyvä kurssi. Ymmärrän nyt perusteet, mutta toivottavasti pääsen käyttämään ohjelmaa, jotta pääsen harjoittelemaan.
Osallistuja
Oli kyllä erittäin hyvä kurssi, kiitos! En ollut varma, mitä odottaa, koska en ollut koskaan aiemmin käyttänyt InDesignia. Nyt osaan perusteet ja olen kiitollinen! Kurssi oli erittäin hyvä, kouluttaja Pia on erittäin asiantunteva ja osasi kouluttaa mielenkiintoisesti.
Osallistuja
Paras Wistecin kurssi tähän asti. Kiitos! Pia oli loistava kouluttaja ja saimme vastauksia kaikkiin kysymyksiimme. Olimme kaksi paikalla, joten koulutus oli kuin privaattiopetus.
Osallistuja
Vastasi tosi hyvin tarpeisiini.
Osallistuja
Olisi kiva tehdä itsekseen kurssin jälkeen yksi oma työ ja saada tukea, kommentteja sen jälkeen esim 1 h.
Osallistuja
Erinomainen kurssi joka ylitti odotukseni. Iso arvostus siitä että teimme hyvän näköisiä julkaisuja eikä mitään "roskaa". Päivät olivat sopivan pitkiä ja Pian asiantuntemus sekä opetustapa aivan loistavia. Suosittelisin tätä kurssia muille!
Osallistuja
Todella hyvä kurssi! Perusasiat tuli hyvin käytyä ja opittua - mitään ei jäänyt puuttumaan eikä tullut liikaa tai turhaa asiaa. Kouluttaja oli hyvä ja asiantunteva sekä kävi asiat selkeästi ja rauhallisesti läpi.
Osallistuja
Moni asia joka on aiemmin mietityttänyt ja jäänyt epäselväksi, aukesi näiden kahden päivän aikana. Opetus oli yksityiskohtaista ja laadukasta, jäi hyvä fiilis kurssista! Toki on paljon opittavaa vielä, mutta mahdollisesti sitten jatkokurssilla oppii taas lisää.
Osallistuja
Kurssi oli oikein hyvä, kiitos! InDesignin käyttö alkoi nyt todellakin kiinnostaa. Tehtävissä käytettävä kuvamateriaali olisi tosin voinut olla astetta kiintoisempaa. Josko vaikka kissanpentuesitteitä ensi kerralla?
Osallistuja
Kurssilla käsiteltiin just hyvin rautalangasta vääntäen asiat. Helppoa ja myös sopivasti kahvitaukoja. Myös aika lailla omia käyttötarpeita vastaavat asiat käytiin. Tekee mieli taittaa nyt omia juttuja! Miinusta: autot on tylsiä. Enemmän voisi olla kissakuvia. Kouluttaja oli myös erityisen ansioitunut "iskävitsien" kertoja. (Googlaa dad jokes.) ...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Oli hyvä, ja paljon asiaa. Asiantunteva opettaja. Opetustila ei ollut kovin hyvä, tv-ruudulle ei paikaltanut nähnyt, luokkatila olisi parempi, jossa kaikilla sama näkyvyys, ei diplomaattipöytää tämän tyyppisiin koulutuksiin.
Osallistuja
Aihe tuntui monimutkaiselta, mutta koulutus oli hyvin havainnollinen. Harmi vain, että tämä on vasta alku: ainoastaan tekemällä näitä juttuja oikeasti syntyy jonkimoinen varmuus.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.