Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Python – perusteet

Keskiarvo: 3,7

Perustuu 27 arviointiin

Osallistuja
Hyvin palautui aiempaa osaamista mieleen ja varmasti oppi uuttakin.
Osallistuja
Perusasiat Python -ohjelmoinnista käytiin hyvin läpi. Python vaikuttaa hyvältä työkalulta datan käsittelyyn ja data-analyysiin. Tätä käytiin läpi kurssilla niin että pääsi hyvin kärryille siitä miten jatkaa omaa harjoittelua. Työkaluista kuten PyCharmista olisi voinut olla lyhyt katsaus. Nyt se jäi pois vaikka kurssin alussa siitä olikin maininta.
Osallistuja
Hyvä kurssi, ehkä datojen yhdistämistehtävä olisi voinut olla hieman helpompi suhteutettuna aikaan. Varsinkin pandas ja seabord -asiat olivat todella hyödyllisiä. Hyviä tehtäviä listoista, seteistä ja tupleista.
Osallistuja
Ekan ja tokan päivän välillä tuntui, että vaikeustaso nousi merkittävästi. Toisen päivän aamuna mietin, jäikö välistä yksi päivä. Eli toisen päivä aamua olisi voinut sitoa ensimmäisen päivän teemoihin paremmin, jatkaa jotenkin niistä. Ekan päivän jälkeen fiilis oli todella innostunut, toisen päivän asiasta osa tuntui menevän jo vähän ns. "yli hi...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Teoriaosuudet olivat lyhyitä ja ytimekkäitä, hyvä niin! Oikein hyvin valittu opetettavat asiat kurssin kestoon nähden. Kiitoksia kouluttajalle!
Osallistuja
Hyvä oli saada lisää tietoa aiheesta
Osallistuja
Kurssi oli sisällöltään hyvä ja palveli omia tarpeitani.
Osallistuja
olen tulossa jatkokurssille, hyvä päätös omalta osaltani - iso kakku näin ensikertalaiselle :)
Osallistuja
Kiitokset kurssista! Luottavaisin mielin lähden soveltamaan oppimaani :)
Osallistuja
Aihe on monimutkainen, joten kaksikin päivää oli varsin vähän. Enemmän itsenäisiä harjoituksia olisi voinut olla. Lisäksi monessa harjoituksessa ongelmaksi tuli se, että vaikka yritettävän logiikan hahmottaisi, tarkkojen komentojen tuntemattomuus sai niiden tekemisen jäkittämään, kun osaamista oikeiden komentorakenteiden tarkistamiseen ei vielä ...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Hyvä tahti, millä mentiin eteenpäin. Lähiopetuksessa tuli hyvin kysymyksiä ja saatiin vinkkejä ja vastauksia. Käytännön harjoitukset hyviä ja työkalut toimivat luokassa.
Osallistuja
Itselle hyvä paketti Pythonin perusteista. Omat harjoitukset sujuivat hyvin. Henkilökohtainen neuvonta etänä olisikin ehkä ollut haastavaa. Muuten kurssi toimi kätevästi etänä. Unohtui kysyä, mutta onko se kalvosetti saatavilla? Kutsussa oli vain pdf, jossa ei ollut esim. esimerkkejä tiedostojen lukemiststa.
Osallistuja
Toinen päivä oli aika lailla vain kuuntelemista ja kopioimista. Muuten hyvä kurssi.
Osallistuja
Satuin kurssille, jossa kaikilla muilla oli korkea tietotaito ohjelmointiin ja pitkä työkokemus siitä. Olinko minä väärällä kurssilla vai nämä muut liian helpolla? Ymmärrän kuitenkin, että kurssin sisältö sopeutettiin muiden tahtiin. Oma tarpeeni ei ollut näin syvällisellä tasolla, mutta sain kuitenkin riittävän yleiskuvan siitä, mistä Pythonist...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Osallistuja
Hyvin käyty läpi asioita, ottaen huomioon osallistujien aikaisemman tietotaidon.
Osallistuja
Koulutus oli räätälöity melko hyvin osallistujien tarpeiden mukaan (data analytiikka). Olisi voinut olla enemmän esim. kotiläksyjä kun oli kaksipäiväinen koulutus ja olisi tullut enemmän harjoiteltua.
Osallistuja
Toivoisin saavani jonkinlaisen luettelon kunkin kirjaston yleisemmin käytetyistä funktioista yms., sekä esimerkit myös kirjallisesti
Osallistuja
Opetus oli laadukasta ja rytmi sopi täydellisesti sekä itselle että kolleegoille
Osallistuja
Kouluttajan tahti ja tapa esittää asiat oli hyvä ja selkeä. Riittävän havainnollinen ja perusteellinen. Kurssia tukevaa (kirjallista) materiaalia olisi voinut olla käytössä enemmän jo kurssin kestäessä.
Osallistuja
KIITOS! This was a great course! The teacher took into account the starting level of the class. Also, he covered the topics we wished to get to know. Also: very good rithm: not too fast, not too slow.
Osallistuja
Kaikenlaista kokeiltiin, huonoa oli tietenkin, kun ihan kaikki ei toiminut
Osallistuja
Hyvät perusteet, ainakin ymmärrys kielen ominaisuuksista ja logiikasta lisääntyi. Harjoittelemalla jatketaan.
Osallistuja
Osa sisällöstä ehkä vähän liian haastavia ei pysynyt perässä/ei pystynyt ymmärtämään miksi mitäkin asiaa tehtiin. Kurssilla oli kuitenkin paljon myös käytännönläheisiä juttuja, jotka oli tosi hyviä.
Osallistuja
Hyvä ja kompakti setti, josta ei suurempia kehityskohteita, lukuunottamatta pieniä teknisiä haasteita (koneiden ja Jupyterin ajoittainen hitaus).
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.