MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Koulutus
Ei arviointeja

Palkka ja työkorvaus verotuksessa

EK-Tieto Oy, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
3 tuntia
Kesto
3 tuntia
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Palkka ja työkorvaus verotuksessa

ihminen työskentelee koneen ääressä laskimella

Palkan ja työkorvauksen välinen rajanveto verotuksessa on ennakkoperinnän arkipäivää. Ero näiden työstä maksettavien korvausten kohdalla on merkittävä etenkin siksi, että palkkana maksettaviin suorituksiin liittyy erilaiset maksajan velvoitteet kuin työkorvausta maksettaessa.

Palkasta toimitetaan ennakonpidätys, annetaan ilmoitukset tulorekisteriin, maksetaan työnantajan sairausvakuutusmaksu sekä huolehditaan mahdollisista muista palkan sivukuluista. Lisäksi palkka on aina työntekijän henkilökohtaista tuloa. Työkorvaus puolestaan käyttäytyy eri tavalla. Toisinaan rajaus siitä, kummasta suorituksesta on kyse, voi olla hankalaa. Verolainsäädäntö ei ole muuttunut vuosiin, mutta osaltaan juuri se saattaakin aiheuttaa tulkintaongelmia työn tekemisen mallien muuttuessa.

Koulutus antaa valmiudet tunnistaa palkka ja työkorvaus eri tilanteissa. Koulutuksessa käydään läpi verolainsäädäntö ja tulkinnassa apuna olevat korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisut sekä Verohallinnon ohjeet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palkka ja työkorvaus verotuksessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Palkanlaskijoille, taloushallinnon parissa työskenteleville, sekä esimiehille

Aikataulu

03.05.2023 klo 09:00 – 12:00

8.30 Aamiainen paikan päällä osallistuville
8.45 Webinaariympäristö aukeaa
9.00 Koulutus alkaa
Tauot
12.00 Koulutus päättyy

Koulutuspaikka

Osallistu paikan päällä tai etänä webinaariin!

Helsinki
Elinkeinoelämän keskusliitto (EK), Neuvottelukeskus, Eteläranta 10

Kouluttaja

Tilaisuuden luennoitsijana toimii oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja Tomi Peltomäki Verohallinnosta. Tomi on selkeäsanainen luennoitsija, joka osaa kertoa mutkikkaistakin veroasioista kuulijaystävällisesti, huumoria unohtamatta.

Kustannukset

Normaalihinta: 405,00 
EK:n jäsenhinta: 310,00 

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Hinnat sisältävät:

  • Paikan päällä osallistuville:
    Sähköisen koulutusmateriaalin sekä ohjelmanmukaiset tarjoilut.
  • Webinaariin osallistuville:
    Sähköisen koulutusmateriaalin sekä webinaaritallenteen. Tallenne on katsottavissa 30 vrk:n ajan tilaisuuden jälkeen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palkka ja työkorvaus verotuksessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
EK-Tieto Oy
Eteläranta 10
00130

EK-Tieto Oy

EK-Tieto Oy tarjoaa yrityksille koulutuspalveluja työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa ja yritysturvallisuusasioissa. Suurin osa koulutuksista on kaikille yrityksille avoimia koulutuksia ja seminaareja, joita järjestetään pääosin pääkaupunkiseudulla sekä live-webinaareina. Lisäksi EK-Tieto järjestää räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat myös webinaaritallenteet....

Lue lisää kouluttajasta EK-Tieto Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu