🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Pakopelihuone – Testaa taloushallinnon osaamista tiimisi kanssa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus
Yhteenveto
360 EUR + alv 24 % (yht. 446,40 EUR) Hinta alkaen
Sopimuksen mukaan
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Pakopelihuone – Testaa taloushallinnon osaamista tiimisi kanssa

Mistä osatekijöistä yrityksen kannattava liiketoiminta koostuu? Mitä ovat kannattavan liiketoiminnan osatekijät ja niiden johtaminen?

Miten muuttuvien ja kiinteiden kustannusten muutokset vaikuttavat yrityksen kannattavuuteen? Miten voit parantaa yrityksen kannattavuutta katetuottolaskennan avulla? Mitä ovat kiinteät kustannukset ja miten niiden johtamisella parannat kannattavuutta? 

Haaga-Helian Pasilan toimipisteen kellarikerroksessa on pakopelihuone, jossa ryhmä pelaajia ratkaisee erilaisia tehtäviä käyttäen vinkkejä, johtolankoja ja päättelykykyään. Numerolukkojen koodeja selvitetään taloushallinnon laskelmia ratkaisemalla. Laskemisen lisäksi tarvittavia taitoja ovat muun muassa ongelmanratkaisukyky, luovuus ja yhteistyökyky.

Pakopeli soveltuu sekä tyky-toimintaan että ammatillisen osaamisen kehittämiseen. 

Pelaajat suljetaan huoneeseen ja ratkaisemalla tehtävät he löytävät avaimen tai ovikoodin ja pääsevät etenemään tehtävästä toiseen. Tavoitteena on päästä huoneesta 45 minuuttiin rajoitetussa peliajassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pakopelihuone – Testaa taloushallinnon osaamista tiimisi kanssa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Peli soveltuu 4-5 hengen ryhmille. Esimerkiksi yrityksen controllerit voivat tulla pelaamaan tyky-hengessä. Jos pelaamaan tulee esimerkiksi myyjistä koostuva ryhmä, suosittelemme koulutusta ennen pelihuoneeseen astumista; huoneesta ei nimittäin ihan helposti pääse ulos.

Mitä paremmin taloushallinnon asiat ovat hallussa, sen paremmin ulospääsy onnistuu. Parasta antia on kuitenkin se, että koulutuksen ja pelin kautta taidot paranevat ja ovat hyödynnettävissä työtehtävien hoidossa.

Aikataulu

Sopimuksen mukaan

Kustannukset

Pakopelivaihtoehtoja on neljä erilaista. Suosittelemme vaihtoehtoa 4 taloushallinnon ammattilaisille, esim. controllereille, sillä se ei sisällä etukäteiskoulutusta. Muille ryhmille suosittelemme pakopelin yhteyteen kertausta/koulutusta, sillä huoneesta ei vaillinaisin katetuottotiedon selviydy ulos.

1. PAKOHUONE PIKAPELI SISÄLTÄÄ LYHYEN KATETUOTTOKERTAUKSEN (KESTO 1,5 H)
Ryhmäkoko 4-5 hlöä, hinta 490 euroa + alv/ryhmä

2. KANNATTAVUUSLASKENNAN ALKEET + PAKOPELI (KESTO 4H)
Ryhmäkoko max 10 hlöä, hinta 750 euroa + alv/ryhmä
Ryhmäkoko 11-20 hlöä, hinta 1500 euroa + alv/ryhmä

3. KANNATTAVAA LIIKETOIMINTAA KATELASKENNAN AVULLA + PAKOPELI (KESTO 8H)
Ryhmäkoko 10-20 hlöä, hinta 1300 euroa + alv/ryhmä
Ryhmäkoko 21-40 hlöä, hinta 2000 euroa + alv/ryhmä

4. PAKOPELI TALOUSHALLINNON AMMATTILAISILLE (KESTO 1H)
Ryhmäkoko 4-5 hlöä, hinta 360 euroa + alv/ryhmä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pakopelihuone – Testaa taloushallinnon osaamista tiimisi kanssa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business

Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...


Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 115 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Pakopelihuone – Testaa taloushallinnon osaamista tiimisi kanssa täytä seuraavat tiedot: