🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Työvoimakoulutus

Kehittyvä taloushallinnon taitaja verkossa

Kesto
100 päivää
Kesto
100 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kehittyvä taloushallinnon taitaja verkossa

Taloushallinnon digitaitaja verkossa / Suomen Yrittäjäopisto

Kehittyvä taloushallinnon taitaja verkossa -koulutuksessa kehität taloushallinnon osaamistasi ja taitojasi monipuolisesti.

Samalla suoritat kätevästi liiketoiminnan ammattitutkinnosta soveltuvan tutkinnon osan taloushallinnon osaamisalalta. Opiskelet täysin verkossa.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen päätavoite on, että työllistyt taloushallinnon tehtäviin.

Tähän tähtää myös koulutukseen kuuluva työssäoppimisjakso taloushallinnon työtehtävissä sinua kiinnostavassa yrityksessä tai organisaatiossa. Verkkokoulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden päivittää taloushallinnon osaamistasi ja vahvistaa näin ammattitaitoasi.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen alussa teemme sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman. Se huomioi aiemman koulutuksesi ja työkokemuksesi.

Samalla valitset yhdessä kouluttajan kanssa, minkä tutkinnon osan valitusta ammattitutkinnosta suoritat. Käynnistät myös harjoittelupaikan etsinnän. Kouluttaja tukee sinua harjoittelupaikan löytämisessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kehittyvä taloushallinnon taitaja verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kehittyvä taloushallinnon taitaja -koulutus on tarkoitettu taloushallinnon tehtävistä kiinnostuneille ja alalle soveltuville työttömille tai työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille.

Pääsyvaatimuksena on alan työkokemus, koulutuksella hankittu taloushallinnon perusosaaminen ja riittävät tietotekniset taidot. Kiinnostus taloushallinnon alalle työllistymiseen on myös ehdoton.

Aikaisempaa työkokemusta sinulla tulee olla vähintään yhdestä seuraavista:

  • kirjanpito ja arvonlisäverotus
  • tilinpäätös ja verotus
  • kannattavuuslaskelmat ja budjetointi
  • palkanlaskenta
  • laskutus, myynti- ja ostoreskontran hoitaminen

Aikataulu

Koulutuksen kokonaiskesto on 100.

  • 60 päivää on verkko-opetusta
  • 40 päivää työskentelet yrityksessä taloushallinnon työtehtävissä.

Kustannukset

Koulutus on osallistujalle maksutonta työvoimakoulutusta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kehittyvä taloushallinnon taitaja verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu