Taloushallinnon arkistointi ja sen kehittäminen

Aluekoulutus, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Kesto
3 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Taloushallinnon arkistointi ja sen kehittäminen

Aluekoulutus

Miksi fokus tiedonhallintaan ja taloushallinnon sekä hallinnon asiakirjoihin? Etätöiden tekeminen muutti hallintoa pandemia aikana. Nyt on huomattu esim. päivittäisten työtehtävät esim tiedonhallinta, arkistointi ja muutkin prosessit vaativat kehittämistä.

Päivän aikana käydään läpi päivittäisten hallinnon ja taloushallinnon työtehtävien arkistoinnin prosesseja ja kulkua. Prosesseihin voisi esittää kehittämisehdotuksia sähköisen liittyen hallinnon viitekehykseen esim. käytössä olevien ohjelmiston rajoissa. Tarvitaan havainnointia, kehitysehdotuksia prosessien sähköistämiseksi. Koulutuksen tavoitteena parantaa asiakirjojen sähköistä käsittelyä ja muuttaa prosesseja sujuvammaksi.

Koulutuksen tavoitteena on löytää arkistointiin ja säilytykseen lisää vauhtia, myös termi tiedonhallinta ja tiedolla johtaminen tuo lisää kehitysehdotuksia mm. hallinnon päivittäisiin työtehtäviin. Koulutuksessa käsitellään hallinnon/taloushallinnon arkistointia, kehitystä, sähköisiä prosesseja ja sen tuomia hyötyjä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taloushallinnon arkistointi ja sen kehittäminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Hallinnon ja taloushallinnon johto sekä asiantuntijat, palkanlaskenta, johto, esimiehet

Aikataulu

25.8.2023 klo 9-12 verkkokoulutus

Kouluttaja

Kouluttaja: tieto- ja teknologia-arkkitehti, Jarkko Koivuniemi

Kustannukset

240€ + alv. 24%

Osallistujamaksu laskutetaan koulutuspäivän jälkeen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taloushallinnon arkistointi ja sen kehittäminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Aluekoulutus
Aluepro Oy
Koulutie 6
74300 Sonkäjärvi

Ajankohtaista koulutusta alueiden kilpailukyvyn tueksi

Aluepro Oy tarjoaa täydennyskoulutusta erityisesti kuntien, kuntayhtymien, hyvinvointialueiden, yritysten sekä kolmannen sektorin  eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät mm. kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa ja asiakaspalvelua. Koulutukset syntyvät kentän tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti. Aluepro Oy:n koulutusten onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat korkeakouluista...

Lue lisää kouluttajasta Aluekoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu