Aluepro Oy

Ajankohtaista koulutusta alueiden kilpailukyvyn tueksi

Aluekoulutus® – Boreal Seminars tarjoaa täydennyskoulutusta erityisesti kuntien, kuntayhtymien, yritysten sekä tutkimus- ja koulutuslaitosten eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät mm. kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa ja asiakaspalvelua. Koulutukset syntyvät kentän tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti.

Asiantuntevat kouluttajat ja asianmukainen koulutusmateriaali

Aluekoulutuksen koulutusten onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat korkeakouluista ja tutkimuslaitoksista, valtionhallinnosta ja johtavista tilintarkastus- ja konsulttitoimistoista. Kouluttajat laativat jokaista koulutusta varten tiivistelmän luento-osuudestaan.

Aluekoulutus on osa Aluepro Oy:tä, joka toimii koulutuksen ohella myös tutkimuksen (Suomen Aluetutkimus® – Finnish Regional Research) ja kehittämistyön aloilla (Aluekehitys®).

Johtaminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
Hyvä hallintotapa ja eettinen toiminta kunnissa 1 päivä 220 EUR + alv 24 % Useita (4) Useita (4)
Esimiestaidot / Esimiestyö
KVTES Yleistyöaika ja jaksotyöaika palvelujen tuottamisen välineenä 6 tuntia 220 EUR + alv 24 % Useita (3) Kysy seuraavaa koulutusta
Vuosiloma esimiehille – KVTES:n vuosilomamääräysten soveltaminen 1 päivä 220 EUR + alv 24 % Useita paikkakuntia Kysy seuraavaa koulutusta
Juridiikka / Laki
Oppilashuoltolaki, pykälä pykälältä 3,5 tuntia 180 EUR + alv 24 % Useita paikkakuntia Kysy seuraavaa koulutusta
Uusi varhaiskasvatuslaki 1 päivä 200 EUR + alv 24 % Useita (7)
Uutta kunnallisoikeutta kuntapäättäjille ja viranhaltijoille 1 päivä 250 EUR + alv 24 % Useita paikkakuntia Kysy seuraavaa koulutusta
Sopimusoikeus
KVTES paikallinen sopiminen – paikallinen mahdollisuus 6 tuntia 220 EUR + alv 24 % Useita (2) Kysy seuraavaa koulutusta
Rakennusvalvonnan vahingonkorvausvastuu 1 päivä 250 EUR + alv 24 % Seinäjoki 21.1.2019
Uusi kuntalaki ja verkkotiedottaminen sekä Uusi kuntalaki, verkkotiedottaminen ja tietosuoja 1 päivä 250 EUR + alv 24 % Useita (3) Kysy seuraavaa koulutusta
Työoikeus
Sairauspoissaolot – Esimiehen juridinen näkökulma 1 päivä 250 EUR + alv 24 % Useita (4) Kysy seuraavaa koulutusta
Työoikeuden erityiskysymykset 1 päivä 230 EUR + alv 24 % Useita (3)
Uudistuva yleistyöaika 1 päivä 250 EUR + alv 24 % Useita (3)
Yleistyöaika ja Titania 1 päivä 280 EUR + alv 24 % Useita (3)
Kasvatus / Ohjaus
Opetus / Pedagogiikka
Vaativat ja tunteita herättävät vanhemmat 1 päivä 250 EUR + alv 24 % Useita (4) Useita (6)
Sihteeri / Assistentti
Tuloksellinen ja tavoitteellinen sihteerityö 1 päivä 250 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Sosiaali- ja terveysala
Potilaan itsemääräämisoikeus ja hoitohenkilökunnan oikeudet ja velvollisuudet 1 päivä 250 EUR + alv 24 % Iisalmi 27.3.2019
Potilaan oikeudet ja hoitohenkilökunnan velvollisuudet 1 päivä 250 EUR + alv 24 % Tampere 14.2.2019
Hoitotyö
Vaativat ja tunteita herättävät omaiset ja läheiset 1 päivä 250 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Talous / Rahoitus
Taloushallinto
Kuntien ja kuntayhtymien tilinpäätös 1 päivä 200 EUR + alv 24 % Useita (6) Useita (3)

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Aluekoulutus? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Aluekoulutus

Aluepro Oy
Rutakontie 28
74300 Sonkäjärvi

www.aluepro.fi

Koulutukseen osallistunut   |   22.5.2018
Erittäin onnistustunut päivä, osallistava ja erittäin hyvä kouluttaja, hyvä aineisto. Parasta koulutuskessa, kun sai keskustella samaa työtä tekevien kanssa.
Koulutukseen osallistunut   |   22.5.2018
Selkeä esitys, hyvät esimerkit, kouluttajat ja materiaali. Kouluttajien laaja tietämys plussaa.
Koulutukseen osallistunut   |   22.5.2018
Mielenkiintoinen ja ajankohtainen koulutus. Koulutuksen sisältö loistava.
Aluekoulutus
          (5,0)