Oikeustieteet, UEF

Hämeen kesäyliopisto, paikassa Hämeenlinna
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
kysy seuraavaa aloitusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
kysy seuraavaa aloitusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Oikeustieteet, UEF

 Oikeustieteet, UEF

Hämeen kesäyliopisto järjestää oikeustieteiden yliopisto-opintoja yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston kanssa.

Opinnot sopivat erinomaisesti ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Hämeen kesäyliopiston koulutustarjonnassa on yksittäisiä opintojaksoja ja opintokokonaisuuksia, joista opiskelija voi valita haluamansa. Opintoihin voi osallistua kaikki pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot tarjoavat uusinta oikeustieteellistä tietoa, jota voi hyödyntää eri ammattialoilla ja monenlaisissa työtehtävissä.

Oikeustieteen opinnot soveltuvat hyvin työn ohessa suoritettaviksi, koska Hämeen kesäyliopiston luennot järjestetään pääosin iltaisin ja viikonloppuisin. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta luennoille osallistuminen on vapaaehtoista, mutta aina suositeltavaa. Luentoaikataulu julkaistaan vuosittain kesä-heinäkuun vaihteessa ennen lukuvuoden alkua. Kaikki opettajat tulevat Itä-Suomen yliopiston oikeustieteen laitokselta.

Hämeen kesäyliopiston opiskelijana voit suorittaa kaikki opintoihisi sisältyvät tentit Hämeenlinnassa Itä-Suomen yliopiston oikeustieteen yleisinä tenttipäivinä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oikeustieteet, UEF, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

kysy seuraavaa aloitusta

  • Lähiopetus
  • Hämeenlinna

Kohderyhmä

Oikeustiteteen opinnoista kiinnostuneille

Aikataulu

Sopimuksen mukaan

Koulutuspaikka

Hämeen kesäyliopisto, Visamäentie 35 A, 13100 Hämeenlinna

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteet, UEF? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen kesäyliopisto
Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

Hämeen kesäyliopistossa opiskellaan ympäri vuoden

Järjestämme laadukasta ja ajankohtaista aikuiskoulutusta, johon voi osallistua elämän eri vaiheissa. Meillä opiskelee kaiken ikäisiä eikä koulutuksiimme lähtökohtaisesti ole pohjakoulutusvaatimuksia. Jatkuvasti päivittyvästä koulutustarjonnastamme löydät muun muassa avoimia yliopisto-opintoja sekä eri alojen ammatillisia täydennyskoulutuksia. Lisäksi tarjolla on monipuolisesti erilaisia harrastekursseja. Hämeen kesäyliopisto toimii pääsääntöisesti...

Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu