Oikeustieteet, UEF

Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Koulutus
 Oikeustieteet, UEF

Oikeustieteet, UEF

Hämeen kesäyliopisto järjestää oikeustieteiden yliopisto-opintoja yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston kanssa.

Opinnot sopivat erinomaisesti ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Hämeen kesäyliopiston koulutustarjonnassa on yksittäisiä opintojaksoja ja opintokokonaisuuksia, joista opiskelija voi valita haluamansa. Opintoihin voi osallistua kaikki pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot tarjoavat uusinta oikeustieteellistä tietoa, jota voi hyödyntää eri ammattialoilla ja monenlaisissa työtehtävissä.

Oikeustieteen opinnot soveltuvat hyvin työn ohessa suoritettaviksi, koska Hämeen kesäyliopiston luennot järjestetään pääosin iltaisin ja viikonloppuisin. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta luennoille osallistuminen on vapaaehtoista, mutta aina suositeltavaa. Luentoaikataulu julkaistaan vuosittain kesä-heinäkuun vaihteessa ennen lukuvuoden alkua. Kaikki opettajat tulevat Itä-Suomen yliopiston oikeustieteen laitokselta.

Hämeen kesäyliopiston opiskelijana voit suorittaa kaikki opintoihisi sisältyvät tentit Hämeenlinnassa Itä-Suomen yliopiston oikeustieteen yleisinä tenttipäivinä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oikeustieteet, UEF, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Oikeustiteteen opinnoista kiinnostuneille

Aikataulu

Sopimuksen mukaan

Koulutuspaikka

Hämeen kesäyliopisto, Visamäentie 35 A, 13100 Hämeenlinna

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteet, UEF? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta. Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen...


Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen kesäyliopisto

Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 121 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Oikeustieteet, UEF täytä seuraavat tiedot: