Hämeen kesäyliopistoOpiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta.

Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen maakuntaliitto.

Koulutusta ympäri vuoden kaikille kiinnostuneille

Opiskelu kesäyliopistossa on avointa kaikille kiinnostuneille. Pohjakoulutusvaatimuksia tai muita edellytyksiä kursseille osallistumiselle ei ole. Kesäyliopiston koulutus on maksullista, mutta hinnat ovat kohtuullisia. Järjestämme työelämässä tarvittavia taitoja ja osaamista kehittävää koulutusta myös joustavasti työyhteisökohtaisena tilauskoulutuksena.

Laaja ja korkeatasoinen asiantuntijaverkosto sekä yhteistyö muiden oppilaitosten kanssa takaa koulutustoiminnan jatkuvuuden ja laadun ympäri vuoden. Hämeen kesäyliopiston koulutustarjonnassa on avointa yliopisto-opetusta useista eri yliopistoista, ammatillista täydennyskoulutusta ja yleissivistävää koulutusta, kielikursseja, abi- ja lukiolaiskursseja, lasten korkeakoulun luentoja, ikääntyvien yliopistotoimintaa, muuta yleissivistävää ja harrastepohjaista koulutusta sekä tilauskoulutusta.

Räätälöidään yhdessä juuri teidän työyhteisönne tarpeita vastaava koulutus!

Oletko kiinnostunut Hämeen kesäyliopiston koulutuksista?

Täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön saat yhteyden Hämeen kesäyliopistoon ja he vastaavat kysymykseesi.

Hyvinvointiala
Liikunta-ala Kesto Hinta Paikka Alkaa
Erkkajooga®-ohjaajakoulutus 3 kuukautta 630 EUR + alv 0 % Hämeenlinna
Juridiikka / Laki
Oikeustieteen opinnot (HTK) Verkossa/etänä Kysy seuraavaa
Kasvatus / Ohjaus
Luontoyhteysohjaajan koulutus 2 kuukautta 450 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 6.6.2019
Opetus / Pedagogiikka
Entäpä jos huonoa matikkapäätä ei olisikaan! 1. luokan matematiikka Varga-Neményi -menetelmällä 30 tuntia 380 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 10.6.2019
Entäpä jos huonoa matikkapäätä ei olisikaan! 2. luokan matematiikka Varga-Neményi -menetelmällä 30 tuntia 390 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 10.6.2019
Entäpä jos huonoa matikkapäätä ei olisikaan! 3. luokan matematiikka Varga-Neményi -menetelmällä 30 tuntia 420 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 10.6.2019
Kohtio-konferenssi 2 päivää 350 EUR + alv 0 % Hämeenlinna
Matikkaluotsi 2019-2020 750 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 3.10.2019
Opetushallinnon kurssi 4 päivää 200 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 5.8.2019
Työnohjaus
Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus, 60 op 6 700 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 29.8.2019
Kommunikointi
Monikulttuurisuus
Monikulttuurisuus voimavarana 150 EUR + alv 0 % Hämeenlinna
Sosiaali- ja terveysala
Eläinavusteinen valmentaja – Partners Dog (30 op) 1 950 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 4.5.2019
Perheen ja arjen turvallisuus
Perheasioiden sovittelijan perusopinnot 5 kuukautta 850 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 15.8.2019
Psykiatria / Mielenterveystyö
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus – lapset, nuoret ja aikuiset (30 op) 9 kuukautta 1 800 EUR + alv 0 % Hämeenlinna
Psykoterapia
Puutarhaterapia & Green coach -koulutus (20 op) 2 000 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 17.5.2019

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto

Sibeliuksenkatu 25 B