Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta.

Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen maakuntaliitto.

Koulutusta ympäri vuoden kaikille kiinnostuneille

Opiskelu kesäyliopistossa on avointa kaikille kiinnostuneille. Pohjakoulutusvaatimuksia tai muita edellytyksiä kursseille osallistumiselle ei ole. Kesäyliopiston koulutus on maksullista, mutta hinnat ovat kohtuullisia. Järjestämme työelämässä tarvittavia taitoja ja osaamista kehittävää koulutusta myös joustavasti työyhteisökohtaisena tilauskoulutuksena.

Laaja ja korkeatasoinen asiantuntijaverkosto sekä yhteistyö muiden oppilaitosten kanssa takaa koulutustoiminnan jatkuvuuden ja laadun ympäri vuoden. Hämeen kesäyliopiston koulutustarjonnassa on avointa yliopisto-opetusta useista eri yliopistoista, ammatillista täydennyskoulutusta ja yleissivistävää koulutusta, kielikursseja, abi- ja lukiolaiskursseja, lasten korkeakoulun luentoja, ikääntyvien yliopistotoimintaa, muuta yleissivistävää ja harrastepohjaista koulutusta sekä tilauskoulutusta.

Räätälöidään yhdessä juuri teidän työyhteisönne tarpeita vastaava koulutus!

Oletko kiinnostunut Hämeen kesäyliopiston koulutuksista?

Täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön saat yhteyden Hämeen kesäyliopistoon ja he vastaavat kysymykseesi.

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Logoterapian® perusopinnot LTI 1 vuosi 2 100 EUR + alv 24 % Hämeenlinna 13.11.2019
Ajanhallinta
Kiireenhallinnalla tehokkuutta työpäiviin 1 päivä 140 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 23.10.2019
Hyvinvointiala
Palautumisohjaajakoulutus 10 op 1 vuosi 1 400 EUR + alv 0 % Hämeenlinna
Juridiikka / Laki
Oikeustieteen opinnot (HTK) Verkossa/etänä Kysy seuraavaa
Kasvatus / Ohjaus
Paukepiirikoulutus 15 op, 2019–2020 8 kuukautta 890 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 8.11.2019
Kommunikointi
Monikulttuurisuus
Monikulttuurisuuden opintokokonaisuus 25 op, TY 6 kuukautta 420 EUR + alv 0 % Riihimäki
Markkinointi / Viestintä
Tarinasta potkua markkinointiin ja palvelujen tuottamiseen! 2 päivää 290 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 19.2.2020
Sosiaali- ja terveysala
Muistisairaudet
MuistiKUNTO® -ohjaajakoulutus 1 päivä 250 EUR + alv 0 % Forssa 23.10.2019
Psykiatria / Mielenterveystyö
Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi, perusopinnot 25 op, UEF 2019-2020 9 kuukautta 480 EUR + alv 0 % Hämeenlinna
Rorschach-erikoistumiskoulutus 16 OP 1 vuosi 2 790 EUR + alv 0 % Hämeenlinna
Psykoterapia
PariTila – parisuhteen psykoanalyyttinen ymmärtäminen ja hoito 1 vuosi 1 500 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 21.11.2019
Taideterapia
Musiikkiterapian perusopinnot 30 op 1 vuosi 650 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 25.1.2020

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto

Sibeliuksenkatu 25 B