Hämeen kesäyliopisto

Opiskele uutta, kehitä osaamista Hämeen kesäyliopistossa

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia elinikäisen oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta.

Hämeen kesäyliopisto toimii kolmella paikkakunnalla, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Hämeen kesäyliopiston toiminta on valtion ja kuntien rahoittamaa ja vapaan sivistystyön oppilaitosta ylläpitää Hämeen maakuntaliitto.

Koulutusta ympäri vuoden kaikille kiinnostuneille

Opiskelu kesäyliopistossa on avointa kaikille kiinnostuneille. Pohjakoulutusvaatimuksia tai muita edellytyksiä kursseille osallistumiselle ei ole. Kesäyliopiston koulutus on maksullista, mutta hinnat ovat kohtuullisia. Järjestämme työelämässä tarvittavia taitoja ja osaamista kehittävää koulutusta myös joustavasti työyhteisökohtaisena tilauskoulutuksena.

Laaja ja korkeatasoinen asiantuntijaverkosto sekä yhteistyö muiden oppilaitosten kanssa takaa koulutustoiminnan jatkuvuuden ja laadun ympäri vuoden. Hämeen kesäyliopiston koulutustarjonnassa on avointa yliopisto-opetusta useista eri yliopistoista, ammatillista täydennyskoulutusta ja yleissivistävää koulutusta, kielikursseja, abi- ja lukiolaiskursseja, lasten korkeakoulun luentoja, ikääntyvien yliopistotoimintaa, muuta yleissivistävää ja harrastepohjaista koulutusta sekä tilauskoulutusta.

Räätälöidään yhdessä juuri teidän työyhteisönne tarpeita vastaava koulutus!

Oletko kiinnostunut Hämeen kesäyliopiston koulutuksista?

Täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön saat yhteyden Hämeen kesäyliopistoon ja he vastaavat kysymykseesi.

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Mindfulness työssä: 8 askelta hyvään työhön -valmennusohjelma 8 viikkoa 290 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 7.2.2020
Hyvinvointiala
Liikunta-ala
Erkkajooga®-ohjaajakoulutus 3 kuukautta Hämeenlinna 15.2.2020
Johtaminen
Hallintotieteiden ja johtamisen perusopinnot 25 op Hämeenlinna 7.1.2020
Juridiikka / Laki
Oikeustieteen opinnot (HTK) Verkossa/etänä Kysy seuraavaa
Kasvatus / Ohjaus
Paukepiirikoulutus 15 op 8 kuukautta 890 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 7.1.2020
Opetus / Pedagogiikka
Draamakasvatuksen perusopinnot 25 op, JY 550 EUR + alv 0 % Riihimäki 7.2.2020
Positiivisen pedagogiikan opintokokonaisuus 2 kuukautta 550 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 13.1.2020
Markkinointi / Viestintä
Tarinasta potkua markkinointiin ja palvelujen tuottamiseen! 2 päivää 290 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 19.2.2020
Sosiaali- ja terveysala
Psykoterapia
PariTila – parisuhteen psykoanalyyttinen ymmärtäminen ja hoito 1 vuosi 1 500 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 21.11.2019
Taideterapia
Musiikkiterapian perusopinnot 30 op 1 vuosi 650 EUR + alv 0 % Hämeenlinna 25.1.2020
Ympäristö / Luonto
Green Coach – kestävän kehityksen valmentaja & innovaattori 20 op 1 800 EUR + alv 24 % Hämeenlinna 6.3.2020

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen kesäyliopisto

Sibeliuksenkatu 25 B