Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

IDM – Digitaalisen markkinoinnin koulutus (Dip DigM)

IAB Finland
Yhteenveto
1 vuosi
3 969 EUR (arvonlisäverotonta)
Käynnistyy tammi-helmikuussa 2020
englanti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

IDM – Digitaalisen markkinoinnin koulutus (Dip DigM)

IDM – Digitaalisen markkinoinnin koulutus (Dip DigM) / IAB Finland

The Professional Diploma in Digital Marketing, Dip DigM 

IAB Finland kouluttaa digimarkkinoinnin huippuosaajia. IDM-koulutuksella nostat markkinointiosaamisesi uudelle tasolle ja liityt digiammattilaisten kärkikaartiin.

Suositun koulutusohjelman seuraava vuosikurssi käynnistyy tammikuussa 2020.

IDM-koulutusohjelma on ainutlaatuinen opintokokonaisuus, eikä vastaavaa ole muilla tarjolla Suomessa. Kurssi pohjautuu käytännönläheisiin ja kansainvälisiin caseihin ja harjoituksiin. Kurssi on alalla arvostettu ja diplomin lisäksi saat mukaasi aitoa digimarkkinoinnin osaamista!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta IDM – Digitaalisen markkinoinnin koulutus (Dip DigM), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutusohjelma sopii kaikille median ja markkinoinnin ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa digimainonnan ja -markkinoinnin osaamistaan.

Tutkinto, todistus ym.

IDM-koulutusohjelma on Englannin johtavan markkinointi-instituutin, Institute of Direct and Digital Marketing IDM:n virallinen, tutkintoon tähtäävä opintokokonaisuus, jonka suorittaneet saavat käyttää Dip DigM -tutkintonimikettä.

Koulutuksen toteutus

IDM-koulutusohjelmassa opiskelu suoritetaan pääosin verkko-opiskeluna oman tutorin johdolla, opiskelijalle parhaiten sopivaan aikaan. Kurssi koostuu 16 moduulista, ja opetuskielenä on englanti. Koulutus kestää vuoden, jonka aikana järjestetään 2–3 lähiopetuspäivää Helsingin keskustassa. Kurssin aikana suoritetaan kaksi kirjallista tehtävää ja tentti, jotka ovat edellytys kurssin läpäisemiselle.

Kustannukset

Hinta IAB:n jäsenille 3 360 € + alv. 0 %
Hinta ei-jäsenille 3 969 € + alv. 0 %

Kysy kouluttajalta Early Bird -hintaa!

IAB Finland

IAB Finland

IAB on muutoksen tekijöille. Nopeasti kehittyvä digimaailma vaatii jatkuvaa muutosta. Muutosta voi olla itse tekemässä, se ei synny itsestään ja sitä voi jopa ohjata. Muutoksen tekeminen vaatii ymmärrystä, josta syntyy oikeita tekoja, jotka hyödyntävät ja luovat kasvua sekä yrityksille että...


Lue lisää kouluttajasta IAB Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta IDM – Digitaalisen markkinoinnin koulutus (Dip DigM)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : IAB Finland

IAB Finland

Bulevardi 21
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.iab.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta IDM – Digitaalisen markkinoinnin koulutus (Dip DigM) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä viestintäosaamistasi!

Viestintä kuuluu kaikille: syvennä osaamistasi ja varaudu tuleviin viestintähaasteisiin suosituissa ProComin koulutuksissa tai PRO-koulutusohjelmissa!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: