Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen 2.12. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Digitulevaisuus tehdään nyt!

IAB on muutoksen tekijöille. Nopeasti kehittyvä digimaailma vaatii jatkuvaa muutosta. Muutosta voi olla itse tekemässä, se ei synny itsestään ja sitä voi jopa ohjata. Muutoksen tekeminen vaatii ymmärrystä, josta syntyy oikeita tekoja, jotka hyödyntävät ja luovat kasvua sekä yrityksille että yksilöille.

IAB yhdistää ammattilaiset tekemään arvoa luovaa kehitystä, niin henkilökohtaisella kuin yritystasollakin. Tämä tehdään työryhmissä, seminaareissa ja tapahtumissa. Toiminnan tuloksena tarjoamme näkemystä, neuvoa, koulutusta, sertifiointeja, ohjeistuksia, suosituksia ja toimialatietoa. Kasvatamme jäsenistömme osaamispääomaa. IAB:lla on lähes 100 jäsenyritystä, joiden henkilöstöstä yli 1.000 on mukana IAB:n toiminnassa.

Jäsenilleen IAB on mahdollisuus ammatilliseen keskusteluun, kehittämiseen ja asiantuntijuuden näkyvään kasvattamiseen. Markkinointiyhteisölle IAB on lupaus puolueettoman tiedon, inspiroivan keskustelun ja tärkeiden puheenaiheiden synnyttämisestä. Suurelle yleisölle IAB on tunnettu paremman markkinointikokemuksen puolestapuhujana.

IAB – Muutoksen tekijöille.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Markkinointi / Viestintä Kesto Hinta Paikka Alkaa
Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifiointiohjelma Alkaen 850 EUR + alv 24 % Useita (2)
Digimarkkinoinnin jatkotutkinto The Post Graduate Diploma in Digital Marketing, PG Dip DigM 9 päivää Alkaen 3 363 EUR + alv 24 % Verkossa Käynnistyy useita kertoja läpi vuoden
Digitaalinen markkinointi
Digimarkkinoinnin perustutkinto IDM – The Professional Diploma in Digital Marketing 9 päivää Alkaen 3 157 EUR + alv 0 % Verkossa Käynnistyy useita kertoja läpi vuoden

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta IAB Finland? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

IAB Finland

Bulevardi 21
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.iab.fi


Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan IAB Finland täytä seuraavat tiedot: