Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

IAB Finland

Digitulevaisuus tehdään nyt!

IAB on muutoksen tekijöille. Nopeasti kehittyvä digimaailma vaatii jatkuvaa muutosta. Muutosta voi olla itse tekemässä, se ei synny itsestään ja sitä voi jopa ohjata. Muutoksen tekeminen vaatii ymmärrystä, josta syntyy oikeita tekoja, jotka hyödyntävät ja luovat kasvua sekä yrityksille että yksilöille.

IAB yhdistää ammattilaiset tekemään arvoa luovaa kehitystä, niin henkilökohtaisella kuin yritystasollakin. Tämä tehdään työryhmissä, seminaareissa ja tapahtumissa. Toiminnan tuloksena tarjoamme näkemystä, neuvoa, koulutusta, sertifiointeja, ohjeistuksia, suosituksia ja toimialatietoa. Kasvatamme jäsenistömme osaamispääomaa. IAB:lla on lähes 100 jäsenyritystä, joiden henkilöstöstä yli 1.000 on mukana IAB:n toiminnassa.

Jäsenilleen IAB on mahdollisuus ammatilliseen keskusteluun, kehittämiseen ja asiantuntijuuden näkyvään kasvattamiseen. Markkinointiyhteisölle IAB on lupaus puolueettoman tiedon, inspiroivan keskustelun ja tärkeiden puheenaiheiden synnyttämisestä. Suurelle yleisölle IAB on tunnettu paremman markkinointikokemuksen puolestapuhujana.

IAB – Muutoksen tekijöille.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Markkinointi / Viestintä
Digitaalinen markkinointi Kesto Hinta Paikka Alkaa
Digimarkkinoijan sertifiontiohjelma Verkossa/etänä
IDM – Digitaalisen markkinoinnin koulutus (Dip DigM) 1 vuosi 3 969 EUR + alv 0 % Verkossa/etänä Käynnistyy tammikuussa 2019

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Olet kiinnostunut koulutuksesta "IDM – Digitaalisen markkinoinnin koulutus (Dip DigM)".

Tällä lomakkeella voit mm.:

  • Ilmoittaa kiinnostuksestasi
  • Pyytää yhteydenottoa

Yhteystiedot

IAB Finland

Salomonkatu 5 C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.iab.fi

Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.