Tilinpäätöksen ongelmakohdat

Kauppakamarin Koulutus, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
3 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
3 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tilinpäätöksen ongelmakohdat

Kauppakamarin Koulutus

Räätälöity koulutus tilinpäätöksen ongelmakohdista

Koulutus on kolmetuntinen tehopaketti, jonka avulla sinä tai henkilöstösi lisäätte edellytyksiänne tunnistaa tilinpäätöksen ongelmakohtia ja reagoida niihin. Koulutuksessa perehdytään kirjausajankohdan käyttöön ja oikaisutilanteisiin. Lisäksi käydään läpi tulojen ja menojen jaksotusta sekä verokysymyksiä. Tarkka sisältö sovitaan yrityskohtaisesti palvelemaan henkilökuntasi tarpeita.

Räätälöity koulutus on aina oma kokonaisuutensa

Valitsemalla räätälöidyn koulutuksen et maksa turhasta, sillä koulutuksen sisältö suunnitellaan vastaamaan juuri oman organisaatiosi osaamistarpeita. Kouluttautuminen on kustannustehokasta myös siksi, että saat koulutettua yhdellä kertaa suurenkin ryhmän.

Koulutus voidaan toteuttaa Kauppakamarin koulutustiloissa, työpaikallanne tai muussa osoittamassanne tilassa. Myös verkkokoulutus on mahdollinen. Koulutuksen tueksi Kauppakamarin Koulutus voi suositella sopivia kirjoja ja muita tuotteita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tilinpäätöksen ongelmakohdat, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Jos koulutukseen osallistuvan ryhmän koko on 5 henkilöä tai pienempi, suosittelemme ensisijaisesti hyödyntämään avoimia koulutuksiamme, joissa tapaatte osallistujia myös muista yrityksistä.

Kustannukset

Pyydä tarjous yrityskohtaisesti räätälöidystä koulutuksesta.

Kauppakamarin Koulutus somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tilinpäätöksen ongelmakohdat? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kauppakamarin Koulutus
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

Suomen monipuolisin ajankohtaiskouluttaja

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtais- ja täydennyskoulutusta. Monipuolisesta tarjonnasta löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Aiheita ovat muun muassa johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja taloushallinto, myynti, markkinointi ja viestintä sekä julkiset palvelut ja juridiikka. Koulutusten pituudet vaihtelevat brunssiseminaareista laajempiin valmennuskokonaisuuksiin...

Lue lisää kouluttajasta Kauppakamarin Koulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu