Ensiapukoulutukset

Keuda Koulutuspalvelut Oy, paikassa Tuusula
Kesto
Sopimuksen mukaan
Kesto
Sopimuksen mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ensiapukoulutukset

Anne-nukke

Osaatko toimia onnettomuus- ja hätätilanteessa? Tiedätkö miten voit auttaa tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa? Ensiavun antaminen on yksi tärkeimmistä kansalaistaidoista. Tule kurssille oppimaan perusasiat tai virkistämään jo hankkimiasi taitoja.

Keudassa voit suorittaa yksipäiväisen Hätäensiapukurssin. Koulutuksen hyväksytystä suorituksesta saa kolme vuotta voimassa olevan Suomen Punaisen Ristin (SPR) myöntämän mobiilikortin. Kurssin sisältö noudattaa SPR:n ensiapukoulutuksen määrittelemää sisältöä. Järjestämme Hätäensiapukursseja muutaman kerran vuodessa Keravalla ja Tuusulassa.

Pidämme ensiapukoulutuksia myös tilauksesta työyhteisöille ja muille ryhmille, kuten järjestöjen jäsenistölle ja harrasteryhmille. Valikoimaamme kuuluu avoimessa tarjonnassa olevan Hätäensiapukurssin lisäksi myös neljän tunnin Hätäensiapukurssi 4 t®, Hätäensiapukurssi 8 t® ja Ensiapukurssi EA2®. Koulutuksen sisältöä voidaan räätälöidä kohderyhmän tarpeiden mukaan SPR:n määrittelemän runko-ohjelman puitteissa. Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ensiapukoulutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Hätäensiapukurssi 8 t®

  • 16.4.2024, klo 8.30-15.45

Koulutuspaikka

Hätäensiapukurssi 8 t®
Kirkkotie 31, Tuusula

Kustannukset

Hätäensiapukurssi 8 t®
124,00 € (sis. ALV 24 %)

Koulutuksia järjestetään myös tilauskoulutuksena. Lue lisää oppilaitoksen sivuilta ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ensiapukoulutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda Koulutuspalvelut Oy
Kirkkotie 31
Tuusula

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...

Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu