Kukkasidonnan ABC

Keuda Koulutuspalvelut Oy, paikassa Mäntsälä
Kesto
6 tuntia
Hinta
70,97 EUR + alv 24 % (yht. 88 EUR)
Seuraava toteutus
27 elokuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
6 tuntia
Hinta
70,97 EUR + alv 24 % (yht. 88 EUR)
Seuraava toteutus
27 elokuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
alkaen 70,97 EUR + alv 24 % / osallistuja

Kukkasidonnan ABC

Kukkakimppu

Oletko haaveillut työskentelystä kukkien parissa? Tule tekemään itsellesi kukkakimppu, asetelma tai seppele sesongin kukkamateriaaleilla.

Kukkasidonnan ABC -koulutukset on suunnattu niin kukkasidonnasta kiinnostuneille harrastajille kuin kukkakaupassa juuri aloittaneille työntekijöille. Voit osallistua koulutuksiin myös ilman mitään aikaisempaa kokemusta tai koulutusta kukkasidonnasta. Koulutus sisältää kolme itsenäistä eri aiheista kurssipäivää: kukkakimppu, asetelma kukkasienitekniikalla ja seppele. Jokaiseen päivään ilmoittaudutaan erikseen. Voit osallistua valintasi mukaan joko yhteen tai useampaan sidontapäivään.

Koulutuspäivien sisältö

Ti 27.8.2024 klo 9–14 Kukkakimppu -koulutuspäivässä käydään läpi sommittelun ja kimpputekniikan perusteet. Lisäksi tutustutaan kukkien kauppakunnostamiseen, tunnistamiseen ja käsittelyyn. Valmis alkusyksyn kukkakimppu pakataan kotiin vietäväksi!

Ke 28.8.2024 klo 9–14 Asetelma kukkasienitekniikalla -koulutuspäivässä käydään läpi sommittelun ja kukkasienitekniikan perusteet. Tutustutaan kukkien kauppakunnostamiseen, tunnistamiseen ja käsittelyyn. Valmis kukka-asetelma pakataan kotiin vietäväksi!

To 29.8.2024 klo 9–14 Seppele -koulutuspäivässä tehdään sesongin kasvimateriaaleilla mm. rankatekniikkaa hyödyntäen seppele. Lisäksi tutustutaan kukkien kauppakunnostamiseen, tunnistamiseen ja ulkona kasvavan materiaalin käyttöön. Valmiin seppeleen saa kotiin vietäväksi!

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

27 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Mäntsälä

28 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Mäntsälä

29 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Mäntsälä

Kohderyhmä

Kukkasidonnan ABC -koulutukset on suunnattu niin kukkasidonnasta kiinnostuneille harrastajille kuin kukkakaupassa juuri aloittaneille työntekijöille. Voit osallistua koulutuksiin myös ilman mitään aikaisempaa kokemusta tai koulutusta kukkasidonnasta.

Koulutuspaikka

Kaikki koulutukset pidetään inspiroivassa Keudan Saaren kartanon toimipisteessä.

Kustannukset

Yhden koulutuspäivän osallistumismaksu on 88,00 € (sis. ALV 24 %). Osallistumismaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai työnantajan maksaessa laskulla.

Kukkasidonnan kursseja voidaan toteuttaa myös tilauksesta ryhmille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kukkasidonnan ABC? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda Koulutuspalvelut Oy
Paroninkuja 20
04920 Saarentaus

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...

Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu