Kukkasidonnan ABC

Keuda Koulutuspalvelut Oy, paikassa Mäntsälä
Kesto
6 tuntia
Kesto
6 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kukkasidonnan ABC

Kukkakimppu

Oletko aina haaveillut työskentelystä kukkien kanssa? Tai haluatko muuten vain oppia tekemään kukkakimppuja ja kukka-asetelmia?

Koulutus sisältää kolme itsenäistä eri aiheista kukkakurssipäivää, joihin jokaiseen ilmoittaudutaan erikseen: kukkakimppu, asetelma ja surukimppu. Voit siis osallistua valintasi mukaan joko yhteen tai useampaan päivään.  Kukkasidonnan kursseja voidaan toteuttaa myös tilauksesta ryhmille. 

Koulutuspäivien sisältö

Materiaalin käsittely ja kukkakimppu -koulutuspäivässä käydään läpi sommittelun ja kimpputekniikan perusteet. Kurssilla tehdään käytännön harjoituksia oikeilla kukilla. Lisäksi tutustutaan kukkien kauppakunnostamiseen, tunnistamiseen ja käsittelyyn.

Asetelma kukkasienitekniikalla -koulutuspäivässä käydään läpi sommittelun ja kukkasienitekniikan perusteet. Kurssilla tehdään käytännön harjoituksia oikeilla kukilla. Lisäksi tutustutaan kukkien kauppakunnostamiseen, tunnistamiseen ja käsittelyyn.

Materiaalin käsittely ja surusidonta -koulutuspäivässä perehdytään surusidonnallisten töiden sommittelun perusteisiin. Kurssilla tehdään käytännön harjoituksia oikeilla kukilla. Lisäksi tutustutaan kukkien kauppakunnostamiseen, tunnistamiseen ja käsittelyyn.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kukkasidonnan ABC, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kukkasidonnan ABC -koulutukset on suunnattu niin kukkasidonnasta kiinnostuneille harrastajille kuin kukkakaupassa juuri aloittaneille työntekijöille. Voit osallistua koulutuksiin myös ilman mitään aikaisempaa kokemusta tai koulutusta kukkasidonnasta.

Aikataulu

Materiaalin käsittely ja kukkakimppu

28.8.2023, klo 9.30–15.30

Asetelma kukkasienitekniikalla

29.8.2023, klo 9.30–15.30

Materiaalin käsittely ja surukimppu

31.8.2023, klo 9.30–15.30

Pääsiäisteemaiset kukkasidonnan kurssit

Pääsiäisteema kimppu

28.3.2023, klo 9.00-15.00

Pääsiäisteema asetelma

29.3.2023, klo 9.00-15.00

Pääsiäisteema kasvi-istutus

30.3.2023, klo 9.00-15.00

Koulutuspaikka

Kaikki koulutukset pidetään Keudan inspiroivassa Saaren kartanon toimipisteessä, Mäntsälässä.

Kustannukset

82,00 € (sis. ALV 24 %) / kurssipäivä

Koulutuksen hinta sisältää materiaalit.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kukkasidonnan ABC? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda Koulutuspalvelut Oy
Paroninkuja 20
04920 Saarentaus

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...

Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu