Turvallisuuskoordinaattori ja rakennusprojektien turvallisuus

Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Turvallisuuskoordinaattori ja rakennusprojektien turvallisuus

Rakennusmies

Tiesitkö, että rakennus- ja vuosihuoltotyömaille tulee nimetä turvallisuudesta vastaava turvallisuuskoordinaattori? Koska kyseessä on lakisääteinen vaatimus, tehtävään tarvitaan asianmukainen koulutus.

Tässä koulutuksessa saat kattavan tieto- ja materiaalipaketin rakennus- ja asennustöiden turvallisuudesta sekä turvallisuuskoordinaattorin ja muiden vastuuhenkilöiden rooleista, vastuista ja tehtävistä. Saat koulutuksesta osallistumistodistuksen.

Koulutuksen keskeisimpiä sisältöjä ovat rakennus- ja vuosihuoltotyömaan turvallisuus sekä turvallisuuskoordinaattorin rooli, vastuut ja tehtävät.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuuskoordinaattori ja rakennusprojektien turvallisuus , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat rakennuttajina tai rakennuttajan edustajana, rakennus- ja asennustöiden suunnittelijoina, päätoteuttajina, turvallisuuskoordinaattoreina, projektijohtajina tai -päällikköinä, rakennus- ja asennusliikkeiden turvallisuus- tai työsuojelupäällikköinä tai -asiantuntijoina.

Aikataulu

Tilauksesta yrityksille, ota yhteyttä

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan Teamsilla.

Kouluttaja

Kari Helislahti on toiminut vaativissa riskienhallinta- ja turvallisuusjohtamistehtävissä yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Hänellä on laaja ja monipuolinen kokemus erilaisten haasteellisten projektien johtamisesta sekä projektien riskienhallinnasta, erityisesti yritysmaailmassa, mutta myös valtionhallinnossa ja yrittäjätoiminnassa. Kari Helislahti on toiminut useiden vuosien ajan myös projektiriskienhallinnan kehittäjänä ja kouluttajana eri kokoisissa organisaatioissa.

Kustannukset

651,00 € (sis. ALV 24 %) Hintaan sisältyy sähköinen koulutusmateriaali.

Tarjoamme koulutuksen edullisempaan hintaan, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampia henkilöitä.

  • 2 henkilöä
    595,20 €/ hlö (sis. ALV 24%)
  • 3 henkilöä tai enemmän
    520,80 €/ hlö (sis. ALV 24 %)

HUOM. Paikkoja rajoitetusti – varaa omasi heti 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuuskoordinaattori ja rakennusprojektien turvallisuus ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda Koulutuspalvelut Oy
Sibeliuksenväylä 55

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...

Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu