Turvallisuuskoordinaattori ja rakennusprojektien turvallisuus

Keuda Koulutuspalvelut Oy
Yhteenveto
1 päivä
525 EUR + alv 24% (yht. 651 EUR)
29.3.2023 09.00
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Rakennusmies

Turvallisuuskoordinaattori ja rakennusprojektien turvallisuus

Tiesitkö, että rakennus- ja vuosihuoltotyömaille tulee nimetä turvallisuudesta vastaava turvallisuuskoordinaattori? Koska kyseessä on lakisääteinen vaatimus, tehtävään tarvitaan asianmukainen koulutus.

Tässä koulutuksessa saat kattavan tieto- ja materiaalipaketin rakennus- ja asennustöiden turvallisuudesta sekä turvallisuuskoordinaattorin ja muiden vastuuhenkilöiden rooleista, vastuista ja tehtävistä. Saat koulutuksesta osallistumistodistuksen.

Koulutuksen keskeisimpiä sisältöjä ovat rakennus- ja vuosihuoltotyömaan turvallisuus sekä turvallisuuskoordinaattorin rooli, vastuut ja tehtävät.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuuskoordinaattori ja rakennusprojektien turvallisuus , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat rakennuttajina tai rakennuttajan edustajana, rakennus- ja asennustöiden suunnittelijoina, päätoteuttajina, turvallisuuskoordinaattoreina, projektijohtajina tai -päällikköinä, rakennus- ja asennusliikkeiden turvallisuus- tai työsuojelupäällikköinä tai -asiantuntijoina.

Aikataulu

23.3.2023, klo 9.00-16.00 (klo 8.30 yhteyksien testaus)

29.3.2023, klo 9.00-16.00 (klo 8.30 yhteyksien testaus)

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan Teamsilla.

Kouluttaja

Kari Helislahti on toiminut vaativissa riskienhallinta- ja turvallisuusjohtamistehtävissä yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Hänellä on laaja ja monipuolinen kokemus erilaisten haasteellisten projektien johtamisesta sekä projektien riskienhallinnasta, erityisesti yritysmaailmassa, mutta myös valtionhallinnossa ja yrittäjätoiminnassa. Kari Helislahti on toiminut useiden vuosien ajan myös projektiriskienhallinnan kehittäjänä ja kouluttajana eri kokoisissa organisaatioissa.

Kustannukset

651,00 € (sis. ALV 24 %) Hintaan sisältyy sähköinen koulutusmateriaali.

Tarjoamme koulutuksen edullisempaan hintaan, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampia henkilöitä.

  • 2 henkilöä
    595,20 €/ hlö (sis. ALV 24%)
  • 3 henkilöä tai enemmän
    520,80 €/ hlö (sis. ALV 24 %)

HUOM. Paikkoja rajoitetusti – varaa omasi heti 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuuskoordinaattori ja rakennusprojektien turvallisuus ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...


Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Sibeliuksenväylä 55


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisuuskoordinaattori ja rakennusprojektien turvallisuus täytä seuraavat tiedot: