Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus
ihmisiä lukemassa

Työpaikkasuomi

Kielikoulutuksen opetuksessa keskitytään työssä käytettävän ammatillisen sanaston kehittymiseen ja sisältö räätälöidään aina yrityksen ja työntekijöiden tilanteen sekä tarpeiden ja käytettävän ammattisanaston pohjalta. Kielikoulutus tukee kansainvälistyvän työelämän tarpeita, jossa työntekijöillä olisi valmiudet ymmärtää, kommunikoida ja toimia työssään sujuvasti suomen kielellä esimerkiksi erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa suomen kielen taitoja ja valmiuksia toimia työelämässä.

Tehoa työhön kielitaidosta!

  • Ammattiin liittyvää, räätälöityä kielikoulutusta
  • Maahan muuttaneelle työntekijälle
  • Toimialasta riippumatta
  • Yksityiselle ja julkiselle sektorille
  • Yksilö- tai ryhmäkoulutuksena
  • Yritys ja ELY-keskus ostavat koulutuksen yhdessä
  • Yrityksen omakustannus vain 20–50 %

Kurssin sisältö

Räätälöimme kurssin yrityksesi tarpeiden mukaisesti ja toteutusajankohta sovitaan yhdessä erikseen. Räätälöinnissä huomioidaan aina opiskelijoiden yksilölliset tarpeet. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työpaikkasuomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Työpaikkasuomi-kielikoulutus on tarkoitettu yrityksille, joiden tavoitteena on yrityksen työntekijöiden suomen kielen taidon vahvistaminen tai joilla on suunnitteilla ulkomaalaistaustaisen työvoiman palkkaus.

Koulutuspaikka

Kurssi voidaan toteuttaa lähi-, verkko- tai hybridikoulutuksena.

Kustannukset

Työpaikkasuomi-koulutukset järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-palvelujen kanssa. Yrityksen maksuosuus määräytyy yrityksen koon, henkilöstömäärän ja koulutuksen pituuden mukaan, kussakin koulutusmuodossa Rekry- Täsmä- ja MuutosKoulutusten kriteerien mukaisesti. Lue aiheesta lisäätäältä. Eri koulutusmuotojen maksuosuudet yritykselle näettäältä.

Palvelu hinnoitellaan ryhmäkoon mukaan, tuntihinta/ryhmä:

  • 1-3 henkilöä 110,00 euroa +alv 24%
  • 4-9 henkilöä 125,00 euroa +alv 24%
  • yli 10 henkilöä 140,00 euroa +alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työpaikkasuomi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...


Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda Koulutuspalvelut Oy

Sibeliuksenväylä 55


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työpaikkasuomi täytä seuraavat tiedot: