Suomea töihin – Finnish for work

Anna Mennä, paikassa Suomi
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Suomea töihin – Finnish for work

Koulutuksen tavoitteena on tarjota käytännönläheistä suomen kielen opetusta, joka tukee osallistujien työtehtäviä ja päivittäistä kommunikointia. Tunneilla käsitellään myös osallistujien toiveita ja tarpeita, jotta oppiminen olisi mahdollisimman tehokasta ja mielekästä. Voimme järjestää kurssit suoraan työpaikallasi tai tarjota helppokäyttöisen verkkokurssin, joka antaa joustavuutta oppimiseen.

Olemme täällä auttamassa tiimiänne saavuttamaan paremmat suomen kielen taidot. Tervetuloa oppimaan kanssamme!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suomea töihin – Finnish for work, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Tämä työntekijöille tarkoitettu koulutus mukautuu tarpeisiinne ja tarjoaa käytännön taitoja, jotka tukevat tiimienne menestystä suomalaisessa työympäristössä.

Kustannukset

Ilmaisella kielitaitoarvioinnilla ja tutustumistunnilla varmistamme, että löydämme juuri teille sopivan kokonaisuuden. Kurssin päätteeksi suoritettava loppuarviointi osoittaa edistyksen. Unohtamatta materiaaleja – hintaan kuuluu oppikirjat, verkko-oppimisympäristö ja muut mahdolliset materiaalit. Tarjoamme kilpailukykyisen hinnoittelun ilman piilotettuja kustannuksia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suomea töihin – Finnish for work? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Anna Mennä

Anna Mennä kohti sujuvaa toimintaa

Vie tiimisi kielitaito uudelle tasolle kanssamme! Meidän kauttamme saat räätälöidyt suomen kielen kurssit, jotka sopivat juuri teille. Kansainvälinen kokemuksemme ulottuu globaalisti – Amerikasta Kiinaan. Miksi me? Me olemme menestyksesi kumppani. Räätälöimme kurssit tarpeidenne mukaan ja tarjoamme henkilökohtaista huomiota. Tavoitteenamme on...

Lue lisää kouluttajasta Anna Mennä ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu