Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Kieliavain

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 9 arviointiin

Marika Rautava
Erinomainen kouluttaja sai houkuteltua jäykkistelijätkin käyttämään kieltä vaikka se vähän ruosteessa olikin.
Tuula
Mukava samantasoinen ryhmä, jossa uskaltaa avata suunsa. Tosi kiva ilmapiiri jokaisella tunnilla ja opettaja on aivan mahtava persoona, joka innostaa kielen oppimiseen. Mielestäni englannin kieli on jonkin verran aktivoitunut, jonka johdosta kuuntelen ja kuulen kieltä paremmin.
ulla
Opettajamme Satu Einsalo on ihana opettaja ja ryhmät ovat olleet pienet joten jokainen pääsee ääneen. Tullut itse varmuutta käyttää kieltä ja auttanut työn puolesta. Vielä on matkaa tulla paremmaksi. Positiivinen vastaanotto kun tulee tunneille, Onneksi löysin kieliavaimen kurssin netistä vuosi sitten.
Anne
Ei kovin ihmeellisempää edistymistä, mutta rohkeus hieman lisääntynyt.
Satu
Satu on loistava opettaja! Ehkä tämän jakson aikana omassa kehityksessä ei ole tapahtunut muutoksia; itse pitäisi olla aktiivisempi kotona lukemiseen ja CD:den kuunteluun
Heidi
Kurssi oli hyvä. Ilmapiiri rento ja mukava. Opettaja hyvä ilmapiirin luoja. Kurssilla helppo keskustella englanniksi. Ensimmäisen kerran uskalsin enemmän uskaltaa puhua englantia. Ensimmäinen positiivinen kokemus englannin opiskelusta. Ei tarvinnut tulla ahdistuneena kurssille. Sain rohkeutta englannin puhumiseen ja sanaston kertausta.
Jevgenija
On syntynyt motivaatio oppia kieltä enemmän. Ilmapiiri tunnilla on erinomainen. Puhekieleni on nyt parempi. Pystyn sanomaan helppoja fraaseja ilman stressiä ja ei tarvitse etsiä koko ajan sopivia sanoja. Ymmärrän, että oma aktiivisuus on tärkeä. Yritän säilyttää aktiivisuutta.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.