Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Avoimet englannin kielen ryhmät verkkovalmennuksena

Kieliavain
Yhteenveto
10 viikkoa
englanti
   
Verkossa
Koulutus

Avoimet englannin kielen ryhmät verkkovalmennuksena

 

Aktivoi englannin kielitaitosi online-keskusteluryhmässä

Uudet puheen aktivoimisryhmät alkavat Kieliavaimessa. Tule mukaan kohentamaan suullista kielitaitoasi. Englannin kielikurssien tarkoituksena on laajentaa sanavarastoa ja saada aimo annos lisää sujuvuutta ja varmuutta puheeseen. Opetustunneista muodostuu vuorovaikutteisia valmennus­tilaisuuksia joissa osallistujat pääsevät aktiivisesti käyttämään suullista kielitaitoaan.

Englannin suullisen kielitaidon kielikurssi kestää kokonaisuudessan 10 viikkoa.

Englannin kielikurssien aikataulut

ENGLANTI taso A1

12.4. - 14.6.2021 Maanantaisin klo 16:30-18:00

Paikka: Online opettajajohtoisena Zoom-koulutuksena

Ohjelma:

Englannin kielen alkeiskurssi jossa lähdetään liikkeelle aivan alusta ja käydään läpi kielen perusasiat.

Kurssin aikana käydään läpi englannin alkeet, mm.

  • numerot, kuukaudet ja päivämäärät
  • peruskielioppia ja -sanastoa
  • käytännöllisiä lauseita matkustamiseen ja arjen tilanteisiin.

Kurssi perustuu aktiiviseen kommunikatiiviseen menetelmään, jossa opit heti ensimmäisestä tunnista lähtien käyttämään kieltä.

English for beginners

Beginners course in English language basics. During the course you will learn the basics: numbers, months and dates, basic grammar and vocabulary for everyday situations.

ENGLANTI taso A2

13.4. - 15.6.2021 Tiistaisin klo 16:30-18:00                

Paikka: Online opettajajohtoisena Zoom-koulutuksena

Oletko joskus opiskellut englantia, mutta taito on päässyt pahasti ruostumaan? Tällä kurssilla päivität nopeasti unohtuneen kielitaidon ja saat runsaasti puheharjoitusta sekä huomattavasti laajemman sanavaraston käyttöösi. Kurssi perustuu aktiiviseen kommunikatiiviseen menetelmään, jossa saat tilaisuuden eri tavoin aktivoida suulllista kielitaitoasi. Rohkeuden kasvattaminen kielen käyttöön on myös yksi kurssin keskeisiä tavoitteita.

ENGLISH COMMUNICATION B1  (taso B1) 

14.4.-  16.6.2021  Keskiviikkoisin klo 16:30-18:00

Paikka: Online opettajajohtoisena Zoom-koulutuksena

English Communication 1 ryhmät ovat tarkoitettu englannin kielen aktiivista käyttöä ja harjoitusta kaipaaville.  Kurssit ovat keskustelutasoa, joten kielen perusasioiden hallinta on tärkeää.  Kurssimateriaali räätälöidään ryhmän toiveiden mukaisesti sisältämään runsaasti ajankohtaisia aiheita ja vilkasta keskustelua.  Kurssin aikana kullakin osallistujalla on mahdollisuus esittää myös omaa materiaalia presentaatioiden muodossa.

ENGLISH COMMUNICATION B2 (taso B2)

8.4.-17.6.2021 Torstaisin klo 16:30-18:00

Paikka: Online opettajajohtoisena Zoom-koulutuksena

Kaikille jo kielen perusasiat hallitseville tarkoitettu avoin pienryhmä tarjoaa osallistujilleen mahdollisuuden kehittää suullista kielitaitoa hauskalla ja tehokkaalla tavalla.

Käsiteltävät aiheet vaihtelevat osallistujien kiinnostuksen mukaan. Kielen rakennetta kerrataan, ja siitä annetaan tukitehtäviä tarvittaessa, pääpainon ollessa sujuvan käytön harjoittelussa ja sanavaraston laajentamisessa.

Kohderyhmä

Englannin suullisen kielitaidon alemman tason kurssit

Alemman tason ryhmät sopii erityisesti aralle puhujalle joka tarvitsee kannustusta kielen käyttöön ja turvallisen sekä inspiroivan ympäristön missä kielen käyttöä voi harjoitella.

Englannin suullisen kielitaidon ylemmän tason kurssit

Ylemmän tason ryhmät sopii erinomaisesti kielen jo hallitseville jotka kaipaavat aktiivista ja säännöllistä kielen käyttöä sekä uusia mielenkiintoisia aiheita joista keskustella. Kielikurssin aihealueet käsittelevät ajankohtaisia aiheita uutisista ja lehtiartikkeleista.

Koulutuspaikka

Online Zoomin välityksellä

Kustannukset

Kurssimaksu 445,00 € (sis. alv 24%)

Kieliavain Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Avoimet englannin kielen ryhmät verkkovalmennuksena? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kieliavain

Tällä hetkellä kaikki koulutus tapahtuu opettajajohtoisena online-koulutuksena.  Kieliavain on kieli- ja kommunikaatiokoulutusta yrityksille ja yksityisille tarjoava kielikoulutuskeskus, joka toteuttaa kielikoulutukset ilolla, intohimolla ja asiantuntemuksella. Kielitaito on muutakin kuin sanoja ja kielioppia. Kieli rakentaa siltoja ihmisten välille, kosketuspintoja uusiin kulttuureihin ja...


Lue lisää kouluttajasta Kieliavain ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kieliavain

Mannerheiminaukio 1A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
kieliavain.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 8 arviointiin

Tuija
(5)
Tuula
(5)
Mukava samantasoinen ryhmä, jossa uskaltaa avata suunsa. Tosi kiva ilmapiiri jokaisella tunnilla ja opettaja on aivan mahtava persoona, joka innostaa kielen oppimiseen. Mielestäni englannin kieli on jonkin verran aktivoitunut, jonka johdosta kuuntelen ja kuulen kieltä paremmin.
ulla
(5)
Opettajamme Satu Einsalo on ihana opettaja ja ryhmät ovat olleet pienet joten jokainen pääsee ääneen. Tullut itse varmuutta käyttää kieltä ja auttanut työn puolesta. Vielä on matkaa tulla paremmaksi. Positiivinen vastaanotto kun tulee tunneille, Onneksi löysin kieliavaimen kurssin netistä vuosi sitten.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,8)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kieliavaimen koulutukset verkossa

Kieli- ja kommunikaatiokoulutusta yrityksille ja yksityisille – nyt kaikki koulutukset saatavina myös verkossa. Tutustu vaihtoehtoihin!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Avoimet englannin kielen ryhmät verkkovalmennuksena täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: