Hitsaajan pätevöitymiskokeet

OSAO Edu Oy, paikassa Oulu
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hitsaajan pätevöitymiskokeet

Hitsaajan pätevöitymiskokeet | OSAO

Tarvitsetko työssäsi hitsaajan pätevyyden? Tässä koulutuksessa valmennamme sinua suoriutumaan standardien ja direktiivien mukaisista hitsauksen pätevyyskokeista. Hitsaajan pätevöitymiskokeet soveltuvat kaikille aloille missä pätevyyksiä vaaditaan.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on valmentaa hitsaaja suoriutumaan standardin
SFS- EN 287-1 / SFS-EN ISO 9606-1, sekä SFS-EN ISO 9606-2, ja painelaitedirektiivin PED 97/23/EY mukaisista hitsauksen pätevyyskokeista.

Koulutuksen sisältö

Pätevyyskokeen voit suorittaa eri perusaineryhmille, joko levylle tai putkelle, haluamallasi hitsausprosessilla (MIG/MAG-hitsaus, puikkohitsaus, TIG-hitsaus, kaasuhitsaus).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hitsaajan pätevöitymiskokeet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Lähiopetus
  • Oulu

Kohderyhmä

Hitsaajan pätevyyksiä tarvitsevat hitsaajat, yrityksen työnjohto ja yrityksen hitsaustoiminnoista vastaavat henkilöt kuten hitsauskoordinaattorit. Hitsauspätevyydet soveltuvat kaikille aloille missä pätevyyksiä vaaditaan, kuten esimerkiksi valmistavaan- ja rakennusteollisuuteen, sekä huolto- ja kunnossapitoaloille.

Kustannukset

OSAOn kouluttaja hinnoittelee pätevyyskokeen tapauskohtaisesti. Pätevyyskokeiden hinta määräytyy materiaalin, ainepaksuuden ja putken halkaisijan mukaan. Hintaan vaikuttaa myös kokeen kesto.

Pätevyyskokeen hinta sisältää pätevyyskokeen koemateriaalit ja lisäaineet, hitsauslaitteen käytön, kokeen valvonnan pätevöitetyn ja hyväksytyn kokeenvalvojan toimesta, vaadittavat testaukset ja hyväksytyn kokeen perusteella myönnettävän standardin mukaisen pätevyystodistuksen. Määritelty hinta laskutetaan myös siinä tapauksessa, ettei koetta hyväksytä. Tällöin pätevyystodistusta ei voida kirjoittaa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hitsaajan pätevöitymiskokeet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO Edu Oy
Kotkantie 2
90250 Oulu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...

Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu