Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Hitsaajan pätevöitymiskokeet

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Lähiopetus
Oulu
Koulutus
Hitsaajan pätevöitymiskokeet | OSAO

Hitsaajan pätevöitymiskokeet

Koulutuksen tavoitteena on valmentaa hitsaaja suoriutumaan standardin SFS- EN 287-1 / SFS-EN ISO 9606-1, sekä SFS-EN ISO 9606-2, ja painelaitedirektiivin PED 97/23/EY mukaisista hitsauksen pätevyyskokeista.

Hitsaajan pätevöitysmikoe

Pätevyyskokeen voit suorittaa eri perusaineryhmille, joko levylle tai putkelle, haluamallasi hitsausprosessilla (MIG/MAG-hitsaus, puikkohitsaus, TIG-hitsaus, kaasuhitsaus).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hitsaajan pätevöitymiskokeet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hitsaajan pätevyyksiä tarvitsevat hitsaajat, yrityksen työnjohto ja yrityksen hitsaustoiminnoista vastaavat henkilöt kuten hitsauskoordinaattorit. Hitsauspätevyydet soveltuvat kaikille aloille missä pätevyyksiä vaaditaan, kuten esimerkiksi valmistavaan- ja rakennusteollisuuteen, sekä huolto- ja kunnossapitoaloille.

Kustannukset

Harjoittelupäivän hinta on 95 € / opiskelija.

Pätevyyskokeiden hinta määräytyy materiaalin, ainepaksuuden ja putken halkaisijan mukaan. Hintaan vaikuttaa myös kokeen kesto. OSAOn kouluttaja hinnoittelee pätevyyskokeen tapauskohtaisesti.

Pätevyyskokeen hinta sisältää pätevyyskokeen koemateriaalit ja lisäaineet, hitsauslaitteen käytön, kokeen valvonnan pätevöitetyn ja hyväksytyn kokeenvalvojan toimesta, vaadittavat testaukset ja hyväksytyn kokeen perusteella myönnettävän standardin mukaisen pätevyystodistuksen.

Määritelty hinta laskutetaan myös siinä tapauksessa, ettei koetta hyväksytä. Tällöin pätevyystodistusta ei voida kirjoittaa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hitsaajan pätevöitymiskokeet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

OSAO Edu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hitsaajan pätevöitymiskokeet täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: