Kaasuhitsaus osa 1, peruskurssi

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
2 päivää
Hinta
900 EUR + alv 24 % (yht. 1 116 EUR)
Seuraava toteutus
27 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Hinta
900 EUR + alv 24 % (yht. 1 116 EUR)
Seuraava toteutus
27 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Kaasuhitsaus osa 1, peruskurssi

Taitotalo

Tällä kurssilla opit kaasuhitsauksen perusteet. Saat vinkkejä laadukkaan hitsin aikaansaamiseksi rakenneterästen levy- ja putkiliitoksille. Osaat säätää hitsausparametrejä mm. oikeanlaisen liekin aikaansaamiseksi eri vahvuisille aineille, tiedät hitsaustekniikan ja parametrien vaikutuksen tulokseen sekä osaat laittaa hitsauslaitteiston käyttökuntoon mittareineen ja paineineen. Osaat säätää työpaineen. Tiedät hitsauksen ja kaasujen työturvallisuusasiat. Kykenet arvioimaan hitsauksen laatua. 

Koulutus sisältää käytännön kaasuhitsausharjoituksia kokeneiden kouluttajien johdolla. Saat yksilöllistä ohjausta niin laitteistojen kokoamiseen ja säätämiseen, että suoraan liekin säätöön, hitsausasentoihin, kallistuksiin, langan syöttöön sulatapahtumaan, vasta- ja myötähitsaukseen. 

Koulutus ei sisällä pätevyyskoehitsauksia.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

27 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Kohderyhmä

Voit olla oppia kaasuhitsauksesta hakeva tai jo kaasuhitsausta työssäsi käyttävä, joka tarvitsee kaasuhitsaustaitoa jatkuvasti tai silloin tällöin.Voit olla putkihitsaaja, kaukolämpötöiden hitsaustöissä työskentelevä tai kunnossapitoasentaja. Kurssi sopii hyvin myös erilaisia korjauksia kiinteistöissä, tehtaissa ja asennustyömailla tekeville.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta ennen kurssia. Kurssilla mennään harjoituksissa kunkin vaatimustason mukaisesti.

Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu